Tänavune sügis on eriti helde puravikusõpradele. Mida head peale praadimise ja marineerimise veel puravikega ette võtta? Tänavune sügis on eriti helde puravikusõpradele. Mida head peale praadimise ja marineerimise veel puravikega ette võtta? Puravikusupp 6-le 835 kcal, portsjon 140 kcal 1 l puravikke2 spl võid / õli2 šalottsibul2 küüslauguküünt2-3 spl nisujahumusta pipart7 dl köögiviljapuljongit2-3 dl valget veini(Umbes 1 spl sinihallitusjuustu või 100 g sulajuustu)1/2 tl kuivatatud basiilikut1/2 tl kuivatatud tüümiani1/2 tl kuivatatud estragoni1/2 tl ürdisoola1 spl šerrit2 dl haput või rõõska koort1 munakollanepeterselli 1. Hauta seeni omas mahlas keskmisel kuumusel. Lisa või, seejärel küüslauk, sibul ja must pipar. Hauta mõni minut.2. Lisa 4 dl puljongit ja vein. Lisa veega segatud jahu ja kuumuta supp keemiseni. Lisa sinihallitusjuust tükkidena, kata kaanega ja lase supil keeda nõrgal kuumusel 5-10 minutit.3. Maitsesta supp ürtide ja šerryga. Sega koor ja munakollased ning lisa supile. Kuumuta supp, kuid ära lase enam keema. Puista supile peterselli. www.kaaluabi.ee
Marju Karin — FOTO: Marju Karin/Instagram Seltskonnauudised “MA OLEN eluaeg peomutt olnud.” Foto Marju Karini minevikust rabab jalust
Katri Kats ja Juhani Särglep — FOTO: Katri Kats/Instagram Seltskonnauudised IMELINE KAADER BEEBIKÕHUST: suunamudija Katri Kats saab peagi lapse
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?