TiguToidus saab igaüks 100% käed külge lüüa ning oma toidu ise algusest lõpuni valmistada. TiguToit on koostöös KalaKala & Poegadega võtnud taaskord missiooniks tutvustada vahelduseks klassikalisele kalavalikule midagi uut ja huvitavat. Kas teadsid, et Euroopa huntahven oli esimene merekala, mis suutis lüüa lõhe populaarsust toidulaual? Hetkel on huntahven Vahemere piirkonna trendikala number üks. TiguToidus saab igaüks 100% käed külge lüüa ning oma toidu ise algusest lõpuni valmistada. TiguToit on koostöös KalaKala & Poegadega võtnud taaskord missiooniks tutvustada vahelduseks klassikalisele kalavalikule midagi uut ja huvitavat. Kas teadsid, et Euroopa huntahven oli esimene merekala, mis suutis lüüa lõhe populaarsust toidulaual? Hetkel on huntahven Vahemere piirkonna trendikala number üks. TiguToit koolitust HUNTAHVEN juhendab suurte kogemustega kokk Erki Siplane. Erki kogemustepagasist saab lugeda TiguToit lehelt SIIT Erki järgmine menüü:Praetud hunahvena fileeSinimerekarbi-risottoSpargelÕhtusöögi juurde kuuluvad veel sommeljeede poolt valitud veinid ja üllatusmagustoit. Kuupäev ja kellaaeg: R / 08.06.12 / 18.00 Hind: 34 eurot Toidukoolitusi korraldava Tigutoit kursustest saame osa võtta meie kõik, kes me oskame mingit toitu väga hästi valmistada. Lisaks ka kõik need, kes soovivad oma kokandusealaseid teadmisi täiendada.
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Telesaade Buduaar Milliseid energiabatoone ja joogisegusid kasutab Kaisa Selde?
Rebecca Toome ja Miina Rihanna Rõivas — FOTO: Rebecca Toome/Instagram Ilu ja mood TÕELINE PILGUPÜÜDJA: KOIT TOOME tütar näitas Tallinn Fashion Weekil stiilset välimust
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda