Reklaam sulgub sekundi pärast

Kalakoolitus 8. juunil TiguToidus. Huntahven

 

TiguToidus saab igaüks 100% käed külge lüüa ning oma toidu ise algusest lõpuni valmistada.

TiguToit on koostöös KalaKala & Poegadega võtnud taaskord missiooniks tutvustada vahelduseks klassikalisele kalavalikule midagi uut ja huvitavat. Kas teadsid, et Euroopa huntahven oli esimene merekala, mis suutis lüüa lõhe populaarsust toidulaual? Hetkel on huntahven Vahemere piirkonna trendikala number üks.


 

TiguToidus saab igaüks 100% käed külge lüüa ning oma toidu ise algusest lõpuni valmistada.

TiguToit on koostöös KalaKala & Poegadega võtnud taaskord missiooniks tutvustada vahelduseks klassikalisele kalavalikule midagi uut ja huvitavat. Kas teadsid, et Euroopa huntahven oli esimene merekala, mis suutis lüüa lõhe populaarsust toidulaual? Hetkel on huntahven Vahemere piirkonna trendikala number üks.

 
TiguToit koolitust HUNTAHVEN juhendab suurte kogemustega kokk Erki Siplane. Erki kogemustepagasist saab lugeda TiguToit lehelt SIIT

Erki järgmine menüü:
Praetud hunahvena filee
Sinimerekarbi-risotto
Spargel


Õhtusöögi juurde kuuluvad veel sommeljeede poolt valitud veinid ja üllatusmagustoit.

 
Kuupäev ja kellaaeg: R / 08.06.12 / 18.00
 
Hind: 34 eurot

Toidukoolitusi korraldava Tigutoit kursustest saame osa võtta meie kõik, kes me oskame mingit toitu väga hästi valmistada. Lisaks ka kõik need, kes soovivad oma kokandusealaseid teadmisi täiendada.