KIIRE RETSEPT: RIKKALIK RABARBERIKISSELL maitseb lausa jumalikult

Ragne

Buduaar

Mahlane ja rikkalik rabarberikissell on tõeliselt nostalgiline magustoit.

Toidublogija Ragne Värk jagas imelihtsat retsepti, mille järgi valmib üks eriti maitsev rabarberikissell:

1 liiter vett
450 g rabarberivarsi (koori ja tükelda)
175 g suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
1 kaneelipulk
3 sl maisitärklist
3 sl külma vett

Tee nii:

Lase vesi keema, lisa rabarberitükid, suhkrud ja kaneelipulk. Keeda keskmisel kuumusel mõned minutid kuni rabarberi pehmenemiseni. Sega tärklis 3 sl veega ja lisa segades kissellile. Lase kissellil veel korraks keema tõusta, kuumuta segades paksenemiseni. Tõsta pliidilt, lase jahtuda ja serveeri.