Mahlane ja rikkalik rabarberikissell on tõeliselt nostalgiline magustoit. Toidublogija Ragne Värk jagas imelihtsat retsepti, mille järgi valmib üks eriti maitsev rabarberikissell: 1 liiter vett450 g rabarberivarsi (koori ja tükelda)175 g suhkrut2 tl vanillisuhkrut1 kaneelipulk3 sl maisitärklist3 sl külma vett Tee nii: Lase vesi keema, lisa rabarberitükid, suhkrud ja kaneelipulk. Keeda keskmisel kuumusel mõned minutid kuni rabarberi pehmenemiseni. Sega tärklis 3 sl veega ja lisa segades kissellile. Lase kissellil veel korraks keema tõusta, kuumuta segades paksenemiseni. Tõsta pliidilt, lase jahtuda ja serveeri. View this post on Instagram A post shared by Ragne Värk * retseptid (@ragnevark)
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu ARMAS KAADER: HENDRIK TERRAS käis abikaasaga beebiriideid valimas
Meelis Lao podcastis „Keset elu“ salvestusel — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk VIDEO! Meelis Lao podcastis „Keset elu“: aeg on ainus tõeline valuuta, mis on kõige kallim
huuled — FOTO: 123RF.COM Ilu ja mood JUMESTUSKUNSTNIKE SALANIPP: sellega saad koheselt suuremad huuled
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?