Mahlane ja rikkalik rabarberikissell on tõeliselt nostalgiline magustoit. Toidublogija Ragne Värk jagas imelihtsat retsepti, mille järgi valmib üks eriti maitsev rabarberikissell: 1 liiter vett450 g rabarberivarsi (koori ja tükelda)175 g suhkrut2 tl vanillisuhkrut1 kaneelipulk3 sl maisitärklist3 sl külma vett Tee nii: Lase vesi keema, lisa rabarberitükid, suhkrud ja kaneelipulk. Keeda keskmisel kuumusel mõned minutid kuni rabarberi pehmenemiseni. Sega tärklis 3 sl veega ja lisa segades kissellile. Lase kissellil veel korraks keema tõusta, kuumuta segades paksenemiseni. Tõsta pliidilt, lase jahtuda ja serveeri. View this post on Instagram A post shared by Ragne Värk * retseptid (@ragnevark)
Elisa Kolk — FOTO: Elisa Kolk/Instagram FIGUUR Keha ja vaim SALEDA FIGUURIGA Elisa Kolk tegi üllatava paljastuse oma toitumisharjumuste osas
Tiit Trofimov — FOTO: Gerly Sepp Nipinurk VIDEO! Tiit Trofimov: vastutuse võtmine toob inimestes üles kõige sügavamad kihid
Anastassia Kovalenko-Kõlvart ja Mihhail Kõlvart — FOTO: Anastassia Kovalenko-Kõlvart/Instagram ABIELU Suhted ja seks LUMMAV KAADER: Anastassia Kovalenko-Kõlvart avaldas südamliku foto koos abikaasaga
Luisa Rõivas lastega — FOTO: Luisa Rõivas/Instagram JÕULUD Kodu ja Aed JUBA JÕULUD? Luisa ja Taavi Rõivase kodus käib jõulumöll täiel rinnal