Avokaado on mitmetes retseptides väga populaarne ja tervislik koostisosa. Paljudele valmistab selle puuvilja juures meelehärmi aga üks asjaolu. Avokaado maitseb kõige paremini küpsena, kuid pooleks tehtud vili ei säili värskena kuigi kaua. Avokaado muutub eriti kiiresti tumedaks, kuid on olemas erinevaid nippe, et vili säiliks värskena pikemalt. Näiteks soovitatakse pooleks lõigatud avokaadot säilitada veega täidetud nõus - selliselt peaks see värskena püsima lausa terve öö. Teiseks nipiks on enne avokaado kinnisesse nõusse pannemist, selle pinnale sidrunimahla pigistada. Kõige lihtsam nipp on aga endiselt avokaado söögikilesse mähkida.
Mammu Couture uus looming — FOTO: Mammu Couture Ilu ja mood Juba täna! Kevadine Tallinn Fashion Week saab Kalev spaas helge alguse
Madli Vilsar — FOTO: Madli Vilsar/Instagram EKSKLUSIIV Ilu ja mood INGLISMAAL ELAV MADLI VILSAR: tahan prioritiseerida oma tervist
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas