Nigella ampsud: kiire õhtusöök

26 kommentaari
Nigella ampsud: kiire õhtusöök

Nigella jagab retsepte, mis garanteerivad kiire ja maitsva õhtusöögi kogu perele õhtutel, kui aega on vähe ja seljataga on kurnav päev. Isuäratav ja toitev võileib mozzarellaga, mis maitseb ka lastele; vaid minutitega valmiv kanaroog; loomulikult nippe, kuidas valmistada kiire õhtusöök nädala sees saabuvatele külalistele. 
 

Nigella jagab retsepte, mis garanteerivad kiire ja maitsva õhtusöögi kogu perele õhtutel, kui aega on vähe ja seljataga on kurnav päev. Isuäratav ja toitev võileib mozzarellaga, mis maitseb ka lastele; vaid minutitega valmiv kanaroog; loomulikult nippe, kuidas valmistada kiire õhtusöök nädala sees saabuvatele külalistele. 


Soe Mozzarella võileib kahele

Vaja läheb:
6 viilu värsket pehmet saia, koorik ära lõigatud
1 rusikasuurune Mozzarella pallike, lõigatud viiludeks
1 dl piima
3 spl jahu
1 muna
soola ja pipart
praadimiseks oliivõli


Valmistamine:

Tee Mozzarellast ja leivast tavalised kahepoolsed võileivad, aga jäta natukene äärtesse ruumi. Suru kaks poolt tugevasti kokku. Vala ühte kaussi piim, teise klopi lahti muna soola ja pipraga ning kolmandasse pane jahu. Soojenda õli pannil ning tõsta võileib kõigepealt piima sisse, siis jahu sisse ja kõige lõpuks munasegusse. Pruunista pannil mõlemalt poolelt kuldpruuniks ning serveeri kohe. 

 

Nigella ampsud on eetris Kanal11 pühapäeval kl 11.35