Nigella ampsud: Kodune toit

32 kommentaari
Nigella ampsud: Kodune toit

Meil kõigil on oma lemmikroad, mis meenutavad lapsepõlve. Selles saates jagab Nigella mõned retseptid, mis on pärit tema pere kullafondist. Lisaks parimad palad tema lemmik-kokaraamatutest ja lõbusad road, mida koos lastega hea teha. 
 

Meil kõigil on oma lemmikroad, mis meenutavad lapsepõlve. Selles saates jagab Nigella mõned retseptid, mis on pärit tema pere kullafondist. Lisaks parimad palad tema lemmik-kokaraamatutest ja lõbusad road, mida koos lastega hea teha. 

Ühepanni kana

Vaja läheb:

oliivõli
1 kana, mis on 8 tükiks tükeldatud
umbes 1kg värskeid kartuleid, sektoriteks lõigatud
3 keskmist sektoriteks hakitud punast sibulat
16 küüslauguküünt, koorimata
3 punast paprikat, seemned eemaldatud ja sektoriteks lõigatud
meresoola
peterselli

 

Valmistamine:

Kuumuta ahi 200 kraadi juurde. Vala kahe ahjuvormi sisse natukene oliivõli ning jaota kana, kartul, sibul ja küüslauk nende vahel ära. Kui sulle mahub ahju ka kolm vormi, siis kasuta kolme vormi – nii lähevad kana ja kartulid krõbedamaks. Pritsi peale natukene oliivõli, maitsesta meresoolaga ja küpseta ahjus kuskil 45 minutit. Kui ahjuroog on valmis, siis raputa peale värsket peterselli. 

 

Head isu! 


Nigella Ampsud on eetris Kanal11 pühapäeviti kell 11.30