Nigella Ekspress 19.04 Kiire, kiire, aeglane

64 kommentaari
Nigella Ekspress 19.04 Kiire, kiire, aeglane

Ekspresstoidu valmistamise juures on kõige tähtsam aeg ning kellale juba vastu ei saa. Nigella teab, kuidas valmistada maitsvaid roogasid nii, et aega jääb veel ülegi ning osad toidud saad juba varem valmis teha ning hiljem lihtsalt ahju pista! 

 

Vahtrasiirupimaitseline kana ja ribid

Vaja läheb:

12 sea ribitükki
12 kana kintsutükki
150 ml haput õunamahla
4 spl vahtrasiirupit
2 spl taimeõli
2 spl sojakastet
2 aniisitähte
1 kaneelikoore tükk
6 koorimata küüslauku

Valmistamine:

Vala kõik koostisained suurde säilituskilekotti või kaussi ning lase marineerida üleöö või lausa 2 päeva. Kuumuta ahi 200 kraadi juurde. Vala ribid ja kanakintsud koos marinaadiga ahjuplaadile ning küpseta 1 tund ja 15 minutit kuni kõik on ilusasti kuldpruunid.

Nigella Ekspress on eetris Kanal 11-s pühapäeval kell 13.20

Head isu! 

Mirjam Simmer

Kokakunsti toimetaja