Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella suvi: punane

Isegi kui päike mõnel suvepäeval pilve taha varjub, tuleb palavust Nigella köögist rohkem kui eales varem. Vürtsikas ribi ja Indoneesia stiilis krehvtine kana, magustoiduks põletava punase tšillikastmega jäätis. Samuti tutvustab Nigella meile oma parimaid sõpru ja inspiratsiooniallikaid.

 

Isegi kui päike mõnel suvepäeval pilve taha varjub, tuleb palavust Nigella köögist rohkem kui eales varem. Vürtsikas ribi ja Indoneesia stiilis krehvtine kana, magustoiduks põletava punase tšillikastmega jäätis. Samuti tutvustab Nigella meile oma parimaid sõpru ja inspiratsiooniallikaid.

Krabipasta

Vaja läheb:
2 küüslauguküünt
1tl soola
1 suur punane tšillikaun
125ml extra virgin oliivõli
500g linguine pastat
200g värsket valget krabiliha ning 100g pruuni krabiliha
1 sidruni mahl ning riivitud koor
peotäis värsket peterselli, hakitud
peotäis vesikressi

Valmistamine:
Purusta uhmris sool, küüslauk ja hakitud tšilli püreeks. Lisa krabiliha, oliivõli, riivitud sidrunikoor ning pigista sisse ka selle mahl ja sega kõik omavahel läbi. Keeda soolaga maitsestatud vees pasta. Kurna pasta ning lisa sellele krabikaste ja hakitud petersell ja kress.

Nigella Suvi on eetris Kana11 pühapäeval kell 11.25