PANNKOOGID, MIS VIIVAD KEELE ALLA ja tekitavad sõltuvust

PANNKOOGID, MIS VIIVAD KEELE ALLA ja tekitavad sõltuvust

Selle retsepti järgi on Ameerikas pannkooke tehtud juba kümneid aastaid. Põhjus on lihtne: kui mõni retsept töötab, siis pole põhjust seda muuta. Ja need pannkoogid tõepoolest töötavad.

Tänu keefrile ja söögisoodale on taignal imemaitsev kõrvalmaitse ning pannkoogid on alati õhulised. Toorainete nimekiri on lühike: need ained võid oma külmkapist leida ka siis, kui sa poes käinud ei ole. Ja lõpptulemuseks on keelt alla viivad ja sõltuvust tekitavad pannkoogid.

Pannkookidele võib lõpus lisada mustikaid või pakkuda ka niisama, kuid vahtasiirup on lausa kohustuslik.

Koostis:

2 dl jahu
1 tl suhkrut
1/2 tl soola
3/4 tl küpsetuspulbrit
1/2 tl soodat
1 muna
2,5 dl keefirit
2 spl võid

Tee nii:

Sulata või ja lase sellel jahtuda. Sega omavahel kuivained. Klopi muna lahti ning lisa sellele keefir ja sulavõi. Sega ettevaatlikult omavahel kuivained ja keefirisegu. Sega ühtlasek. Taigen peab jääma paksuks, nii et seda saaks lusikaga tõsta. Prae keskmisel kuumusel ja keera pannkoogid ümber siis, kui pinnale hakkavad mullid tulema. 

NB! Võid täitsa lõpus lisada taigna sisse ka mustikaid, kuid ole ettevaatlik, et marjad katki ei läheks. 

allikas: soppa365

Sarnased artiklid