Kõikjal üle kogu Eesti Vabariigi tähistatakse suurejoonelist sündmust – meie pisike riik peab sünnipäeva. Mis võiks olla veel imelisem idee magustoiduks, kui traditsiooniline kamavaht, mis valmib imelihtsalt ning maitseb lausa oivaliselt. Toidublogija Ragne Värk jagas oma võrratut retsepti, millest saab 4 kaunist portsjonit. Vaja läheb: 200 ml rõõska koort (35%)3 sl suhkrut1 tl vanillisuhkrut400 g kohupiimapastat3 sl kamajahu1 tl pressitud sidrunimahla Tee nii: Vahusta vahukoor suhkru ja vanillisuhkruga, lisa segades kohupiim ja kamajahu. Lisa maitseks pisut sidrunimahla. Serveeri. View this post on Instagram A post shared by Ragne Värk * retseptid (@ragnevark)
pilt: erakogu TULINE Seltskonnauudised JAHMATAV KAADER: ELINA BORN näitas kui uhke rinnapartiiga loodus teda õnnistanud on