PEOLAUA RETSEPT: SUUSSULAV KAMAVAHT  kodumaa sünnipäeva auks

Kama

Buduaar

Kõikjal üle kogu Eesti Vabariigi tähistatakse suurejoonelist sündmust – meie pisike riik peab sünnipäeva.

Mis võiks olla veel imelisem idee magustoiduks, kui traditsiooniline kamavaht, mis valmib imelihtsalt ning maitseb lausa oivaliselt.

Toidublogija Ragne Värk jagas oma võrratut retsepti, millest saab 4 kaunist portsjonit.

Vaja läheb:

200 ml rõõska koort (35%)
3 sl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
400 g kohupiimapastat
3 sl kamajahu
1 tl pressitud sidrunimahla

Tee nii:

Vahusta vahukoor suhkru ja vanillisuhkruga, lisa segades kohupiim ja kamajahu. Lisa maitseks pisut sidrunimahla. Serveeri.