Pühad on ukse ees! Juba detsembrikuu algusest hoogustub külaskäimine ja külaliste vastuvõtmine. Piprapood soovitab teile ühte väga lihtsalt valmistatavat, kuid väga piduliku väljanägemisega, mahlast ja suus sulavat kooki, mida kallite külaliste, pereliikmete ja sõpradega üheskoos nautida. Pühad on ukse ees! Juba detsembrikuu algusest hoogustub külaskäimine ja külaliste vastuvõtmine. Piprapood soovitab teile ühte väga lihtsalt valmistatavat, kuid väga piduliku väljanägemisega, mahlast ja suus sulavat kooki, mida kallite külaliste, pereliikmete ja sõpradega üheskoos nautida. Selle apelsinise koogi, mis sobib igat pühadelauda kroonima, valmistas ja pildistas www.perenaine.ee veebiajakirjast Elisa Koor. Apelsini-hapukoorekook toorjuustukreemiga Põhi:250 g võid250 g suhkrut2 apelsini koor (soovitatavalt kemikaalidega pritsimata apelsini)4 toatemperatuuril muna3 sl purustatud soolata pistaatsiapähkleid (leiad ainult Piprapoest) 125 ml hapukoort210 g jahu2 tl küpsetuspulbrit30 ml apelsinimahla75 g jahvatatud mandleid 1. Vooderda kahe 22 cm lahtikäiva koogivormi põhjad küpsetuspaberiga ja määri küljed võiga. Eelsoojenda ahi 170 kraadini.2. Hõõru või suhkru ja peenelt riivitud apelsinikoorega kohevaks. Lisa ükshaaval munad, segades hoolega pärast iga muna. Sega hulka hapukoor. 3. Sõelu jahu ja küpsetuspulber tainakaussi, sega. Lisa apelsinimahl, purustatud pistaatsiapähklid ja mandlijahu. 4. Sega kõik ühtlaseks ning jaota vormide vahel. 5. Silu tainas pealt siledaks ja lükka ahju. Küpseta 60–75 minutit või kuni tikuga proovides tuleb tikk keskelt puhtalt välja. Lase mõni minut jahtuda ja seejärel tõsta koogirestile, et põhi ei jääks niiskeks. Kate:1 apelsini koor (eelista jällegi kemikaalidega pritsimata vilju)40 g tuhksuhkrut1 vanillikauna seemned (leiad Piprapoest)1 sl Grand Marnier’ likööri150 ml vahukoort200 g toorjuustu 1. Sega peenelt riivitud apelsinikoor, tuhksuhkur, vanilliseemned ja liköör toorjuustu hulka. Vahusta koor ja lisa õrnalt segades toorjuustule. 2. Võid immutada valmis koogipooli natukese apelsinimahlaga. 3. Määri kolmandik kreemi kahe koogikihi vahele, ülejäänud koogi külgedele ja peale. Kaunista apelsiniviilude või röstitud mandlilaastudega. Piprapoest leiad parima ja põnevaima valiku maitseaineid talviste piduroogade valmistamiseks. www.perenaine.ee veebiajakirja toimetajad soovitavad kõikidel jõulukingituste otsijatel Piprapoest läbi astuda, sest siin saate komplekteerida oma kallitele lõhnava ja väga praktilise kingipaki.Piprapood asub aadressil Tallinn, Liivalaia 43. Tel 645 0020, www.pipar.ee Ilusaid koosviibimisi ja häid maitseelamusi!
mänguasjad — FOTO: 123rf HOIATUS Eesti elu TARBIJAKAITSE HOIATUS: turule on tulnud kaks ohtlikku mänguasja
Indrapunamatt — FOTO: Hiit.ee Sisuturundus KOGEMUSLUGU: „Kaotasin infrapunamatis pikutades 14 päevaga 4 kilo ning lisaks sain särava naha ja suurepärase enesetunde!” SOODUSKOOD!
Sisuturundus Kogemuslugu | Kaia (38): “Proovisin tselluliidile ukse näitamiseks elektroonilist kehakuppu infrapunaga – enam ei suuda ma kuputamisest loobuda!”