Reklaam sulgub sekundi pärast

Restorani Rumours uus prantslasest peakokk kolis Eestisse armastuse pärast

Pealinlaste poolt armastatud restoran-lounge Rumours palkas noore ja kogenud prantsuse koka Emile Hebrard'i. 30-aastane Emile tunnistab Buduaarile, et elu tõi ta Eestisse tänu armastusele, sest tema elukaaslane on eestlanna. Emile on nüüdseks Eestis elanud ligi seitse kuud ja kiidab Tallinna toidukultuuri ning restorane. 

Pealinlaste poolt armastatud restoran-lounge Rumours palkas noore ja kogenud prantsuse koka Emile Hebrard'i. 30-aastane Emile tunnistab Buduaarile, et elu tõi ta Eestisse tänu armastusele, sest tema elukaaslane on eestlanna. Emile on nüüdseks Eestis elanud ligi seitse kuud ja kiidab Tallinna toidukultuuri ning restorane. 

Emile tunnistab Buduaarile, et Eestis on nüüd ühendatud tema kaks armastust - eestlannast elukaaslane ja kokakunst.

Emile Hebrardi poolt pakutav täiuslik ja uus menüü valmib alles märtsiks, kuid juba lähiajal saavad Rumoursi külalised maitsta esimesi Emile retsepti järgi valmistatud roogasid ning ka täna on Rumoursi köögist väljuvatel roogadel tunda uue peakoka õrna puudutust. Rumoursi jõulu erimenüü, mille magusroaks on tõeline prantsuse napooleonikook, mis maitseb täpselt nagu Pariisi legendaarsetes kohvikutes, pani kokku Emile Hebrard.

Restorani Rumours esindaja ütles Buduaarile, et nad on väga rahul uue peakokaga. "Oma restorani peakokka valides tuginesime ka sellele olulisele tegurile, et Emile on väga professionaalne ja andekas, aastatepikkuste kogemustega peakokk, kelle teenistusnimekirja kuuluvad kuulsamad Prantsuse restoranid ning kes läheneb iga toidu valmistamisele eriliselt ja loominguliselt. Emile Hebrard'i võib auga nimetada Loojaks."

Uue peakoka koostatava menüü aluseks on suurepärasest prantsuse kulinaariakoolist saadud teadmised. Emile pagasis on palju vanu retsepte Marseille' restoranide meistritelt, see teeb tema road veelgi unikaalsemateks.

 

Buduaar.ee