Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: DIEEDIPIDAJA hõrgutav spinatipüreesupp

Cosmopolitan paberväljaanne

pilt: Shutterstock

Uuel aastal uue hooga, aga kuidas sellega siis algust teha?

Kui sinu eesmärgiks on maitsvalt kaalust alla võtta, siis katseta erinevate suppidega - püreesuppide eelis on kahtlemata see, et nad täidavad ka korralikult kõhtu. Spinatipüreesupp (4-6 portsjonit) 1 sibul, peeneks hakitud 2 sl head oliiviõli ¼ kooritud ja tükeldatud juursellerit 3 kooritud ja tükeldatud kartulit 75 ml valget veini 1 l juurviljapuljongit 100 gr brokoli õisikud 1 tl kardemonipulbrit Soola ja pipart 600 g pestud spinatit 125 ml koort Tee nii: Võta suurem pann ja prae hakitud sibulad oliiviõlis ilusti läbi. Lisa juurseller ja kartulid ning hauta 2 minutit. Nüüd lisa valge vein ja lase sellel aurustuda. Vala juurde puljong ja lase supil 15 minutit madalamal kuumusel podiseda. Seejärel lisa brokoliõisikud ja spinat ning hauta veel 10 minutit. Püreesta supp saumikseriga ühtlaseks. Sega hulka koor ja lisa maitse järgi kardemoni, soola ja pipart. Serveeri kohe.