Lõhepasta on oma lihtsuse poolest üks parimaid argipäevatoitusid. Antud retseptis maitsestatakse pasta ohtra küüslaugu, tšilli ja sidruniga. Toidule panevad krooni värske petersell ja parmesani juust. Kreemjas lõhepasta Vaja läheb: 1 sibul 2 küüslauguküünt 1 keskmise tugevusega tšilli 1 sidrun 2 dl vahukoort 300 g meemarinaadis lõheviilusid 1 pakk pastat parmesani soola, pipart kaunistamiseks peterselli Tee nii: Pane vesi keema ja valmista pasta juhendi järgi, maitsesta soolaga. Haki sibul, küüslauk ja tšilli väikesteks tükkideks ja prae neid keskmisel kuumusel mõnda aega pannil nii, et sibul muutuks läbipaistvaks. Lisa pannile lõhetükid ja tõsta kuumust. Küpseta lõhe valmis. Lisa koor ning sool ja pipar vastavalt maitsele. Riivi sekka natuke sidrunikoort. Küpseta paar minutit ning seejärel sega hulka ka pasta. Riivi kõige peale parmesani ning natuke musta pipart. Pigista toidu peale natuke sidrunimahla ja kaunista peterselliga.
VAPUSTAV Keha ja vaim VAPUSTAV KAADER: ANITA SIBUL teeb oma ülitrendika trikooga naistele silmad ette
HEA NÕU! Kodu ja Aed Kümblustünn või terrassivann koduhoovi? Sisearhidektid annavad nõu, millist valida.