Tatar on tõeliselt tervislik ja mineraalaineterikas teravili, mis kindlasti võiks igas peres au sees olla. Tatar toetab seedimist, täidab korralikult kõhtu ning aitab ka vererõhu stabiilsena hoida. Kui enamasti kasutatakse tatart pigem soolaste roogade valmistamisel, siis tegelikult saab sellest väga osavalt ka magustoitu teha. Maasika-tatravaht Vaja läheb: 300 g maasikaid 80 g suhkrut 6 dl vett 2 spl toortatrajahu Valmistamine: Pane maasikad, suhkur ja vesi potti ning kuumuta keemiseni. Keeda umbes 10 minutit ning purusta seejärel marjad ühtlaseks püreeks. Pidevalt segades, vala juurde toortatrajahu ning kuumuta tasasel tulel kuni segu on paksenenud. Lase veidi jahtuda ning klopi siis vahule. Serveeri külma piimaga.
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Telesaade Buduaar Kas sa tead, milline on maailmakuulus isepruunistavate toodete bränd?
Uljana Brezgina ja tema modellid — FOTO: Maksim Toome Buduaari sõnumid SUUR GALERII! Buduaar ilulemmik 2024 suurejooneliselt galalt
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Telesaade Buduaar Tahad teada, kas kortsuplaastrid toimivad või mitte – vaata siia!
Elina Nechayeva — FOTO: Mardo Männimägi Keha ja vaim MILLINE KAADER: saleda figuuriga Elina Nechayeva näitas, et ta saab endale lubada kõike, mida ta tahab
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?