Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: KELLY SILDARU soe kanasalat

Eesti parim ekstreemsportlane ja maailmameister Kelly Sildaru on üksnes 16aastane, kuid saavutusi on tal tänaseks rohkem kui paljudel elu jooksul kokku tuleb. Sportlasena tuleb aga erilist rõhku panna oma toitumisele ning tervislikud ja täisväärtuslikud toitained on siinkohal äärmiselt olulised.

Eesti parim ekstreemsportlane ja maailmameister Kelly Sildaru on üksnes 16aastane, kuid saavutusi on tal tänaseks rohkem kui paljudel elu jooksul kokku tuleb. Sportlasena tuleb aga erilist rõhku panna oma toitumisele ning tervislikud ja täisväärtuslikud toitained on siinkohal äärmiselt olulised.

Kelly jagas ajakirjale Selveri Suvekiri oma lihtsat sooja kanasalati retsepti, mille valmistamisega saab hakkama igaüks.

Kogused on neljale.

Vaja läheb:

400 g kanafileed, tükeldatud
u 150 g õhukesi veisesingiviile, ribadeks lõigatud
praadimiseks õli
soola, pipart
1 jääsalatipea
250 g või rohkem kirsstomateid, poolitatud
Caesari salatikastet

Soovi korral:

paar peotäit röstitud saiakuubikuid
peotäis parmesani, riivitult või laastudena

Tee nii: Kuumuta pannil pisut õli ja prae kanatükid mõlemalt poolt jumekaks. Lisa tomatid ja kuumuta neid pisut - aga mitte liiga pehmeks. Maitsesta kana soola ja pipraga. Lisa pannile ka singiribad ning kuumuta kergelt. Kui see on tehtud, keera tuli maha, aseta kaas pannile ja jäta ootele, kuni salatipõhja valmis sead. Rebi jääsalat tükkideks. Tõsta igale taldrikule ports salatit ja selle peale lihakraam ning nirista peale kaste. Kõige peale puista soovi korral saiakuubikud ja parmesan.