RETSEPT: KÜPSETAMATA mandlipallid sulavad suus

RETSEPT: KÜPSETAMATA mandlipallid sulavad suus
pilt: Shutterstock

Magustoit ei pea sugugi ebatervislik olema – need supertoidu pallikesed pakatavad kasulikest ainetest ning maitsevad oivaliselt.

Midagi keerulist nende valmistamises samuti ei ole ja tulemus on kahtlemata hõrk.

Vaja läheb:

300 grammi india pähkleid

150 grammi mandleid

240 grammi datleid (kivita)

pisut kookoshelbeid

pisut hakitud šokolaadi

2 tl chia seemneid

1 tl kakaopulbrit

2 tl vanillisuhkrut

näpuotsaga soola

kaneeli

pisut taimset piima (vajadusel)

Tee nii: 

Leota datleid vees umbes pool tundi kuni need muutuvad pehmeks. Töötle india pähklid, mandlid, chia seemned, kaneel, kakaopulber, datlid ja vanillisuhkur köögikombainis ühtlaseks massiks. Nüüd lisa hakitud šokolaad ja kookoshelbed ja sega kõik läbi. Kui segu jääb tõepoolest liiga tihke, siis võid pisut taimset piima lisada. Saadud tainast vormi pallikesed ja aseta need suurele alusele. Aseta alus pallikestega vähemalt tunniks ajaks külmikusse tahenema. Naudi.