Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: KÜPSETAMATA mandlipallid sulavad suus

Womens Health paberväljaanne

pilt: Shutterstock

Magustoit ei pea sugugi ebatervislik olema - need supertoidu pallikesed pakatavad kasulikest ainetest ning maitsevad oivaliselt.

Midagi keerulist nende valmistamises samuti ei ole ja tulemus on kahtlemata hõrk. Vaja läheb: 300 grammi india pähkleid 150 grammi mandleid 240 grammi datleid (kivita) pisut kookoshelbeid pisut hakitud šokolaadi 2 tl chia seemneid 1 tl kakaopulbrit 2 tl vanillisuhkrut näpuotsaga soola kaneeli pisut taimset piima (vajadusel) Tee nii:  Leota datleid vees umbes pool tundi kuni need muutuvad pehmeks. Töötle india pähklid, mandlid, chia seemned, kaneel, kakaopulber, datlid ja vanillisuhkur köögikombainis ühtlaseks massiks. Nüüd lisa hakitud šokolaad ja kookoshelbed ja sega kõik läbi. Kui segu jääb tõepoolest liiga tihke, siis võid pisut taimset piima lisada. Saadud tainast vormi pallikesed ja aseta need suurele alusele. Aseta alus pallikestega vähemalt tunniks ajaks külmikusse tahenema. Naudi.