Õunakook maitseb imeliselt nii otse ahjust väljavõetuna kui ka hoopis järgmisel päeval jahtunult. Serveeri seda vanillijäätisega – ning pole kahtlustki, et maitseelamus on garanteeritud. See lihtne ja mahlane õunakook on mõeldud valmistamiseks klassikalise koogivormiga ning mõnusa nüansi lisavad kaerahelbed ja rosinad. Vaja läheb: Põhi 1½ dl nisujahu 1½ dl kaerahelbeid 0,5 dl suhkrut 1 tl küpsetuspulbrit 50 g võid või margariini Kate 5–6 õuna 3 muna 1 dl suhkrut 2 peotäit rosinaid 2 dl vahukoort 2 tl jahvatatud kaneeli Tee nii: Sulata või ning sega kokku nisujahu, kaerahelveste, suhkru ja küpsetuspulbriga. Määri koogivorm (24 cm) võiga ja aseta saadud tainamass sinna peale. Aseta sinna peale kahe kihina õhukeseks viilutatud ja kooritud õunaviilud. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 175 kraadises ahjus 15 minutit. Nüüd vahusta munad suhkruga, sega juurde vahustatud vahukoor ja kalla see eelküpsetatud koogi peale. Sega rosinad kaneeliga, raputa vahukooresegu peale. Küpseta keskmisel kuumusel (175 kraadi) veel umbes 30–40 minutit.
Seidi Voogre — FOTO: Seidi Voogre/Instagram Ilu ja mood FOTOD: SEIDI VOOGRE näitas, mida sellerimahla joomine tema näoga tegelikult teinud on
mees ja naine kohtingul — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks 7 KÜSIMUST, mida mehelt esimesel kohtingul küsima peaks
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?