Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: MANDLIKREEMI panna cotta on tõeline õhtu hitt

Buduaar

Panna cotta
Panna cotta — FOTO: 123RF.com

Armsates klaasikestes serveeritud mandline panna cotta sobib mõnusasse sügisõhtusse lausa ideaalselt.

Vaja läheb:

350 ml vahukoort
50 g suhkrut + 5spl karamelli jaoks
2,5 lehte želatiini
2 spl mandlikreemi

Tee nii:

Leota želatiinilehti paar minutit külmas vees ning kuumuta potis pidevalt segades vahukoor, mandlikreem ja 50 g suhkrut - segu peab jääma ühtlane. 
Tõsta pott tulelt, pigista želatiinist üleliigne vesi välja ja lisa želatiin vahukoore-mandlikreemi segusse. Sega korralikult vispliga läbi kuni želatiin on täielikult lahustunud.

Vala saadud segu sobivatesse klaasidesse ja pane neljaks tunniks kuni üleöö külmkappi tahenema.