Armsates klaasikestes serveeritud mandline panna cotta sobib mõnusasse sügisõhtusse lausa ideaalselt. Vaja läheb: 350 ml vahukoort50 g suhkrut + 5spl karamelli jaoks2,5 lehte želatiini2 spl mandlikreemi Tee nii: Leota želatiinilehti paar minutit külmas vees ning kuumuta potis pidevalt segades vahukoor, mandlikreem ja 50 g suhkrut – segu peab jääma ühtlane. Tõsta pott tulelt, pigista želatiinist üleliigne vesi välja ja lisa želatiin vahukoore-mandlikreemi segusse. Sega korralikult vispliga läbi kuni želatiin on täielikult lahustunud. Vala saadud segu sobivatesse klaasidesse ja pane neljaks tunniks kuni üleöö külmkappi tahenema.
Kelly Sildaru — FOTO: Kelly Sildaru/Instagram PISARATENI LIIGUTAV Seltskonnauudised PISARATENI LIIGUTAVAD kaadrid: Kelly Sildaru päästis pisikesed kutsikad
Ksenija Balta — FOTO: Ksenija Balta/Instagram IMELINE Pere ja lapsed IMELINE: KSENIJA BALTA teatas abikaasaga õnnerohkest uudisest
Birgit Sarrap — FOTO: Birgit Sarrap/Instagram VÕRRATU ELU Seltskonnauudised UNELMATE KAADRID: BIRGIT SARRAP jagas tähendusrikkaid hetki pöörasest Ibiza reisist
Luisa ja Taavi Rõivas — FOTO: Karli Saul ELU Seltskonnauudised KLÕPS: TAAVI RÕIVAS avaldas esimese skandaalijärgse kaadri oma elus toimuvast