Sobib nii peolauale kui ka kiireks õhtusöögiks! 1 purk (400g) konservmaisi1 purk (400g) konservhernest1 väiksem jääkapsapea200 g riivitud juustu300 g makrapulkasid1 sl tilli250 g majoneesi100 g hapukoortsoola, pipart Tee nii: Nõruta sõelal mais ja hernes. Lõika jääkapsas ja makra õhukesteks ribadeks. Tõsta kõik komponendid kaussi ning sega koos majoneesi ja hapukoorega ühtlaseks, väldi ülesegamist! Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri! View this post on Instagram A post shared by Ragne Värk * retseptid (@ragnevark)
Keili Sükijainen — FOTO: Keili Sükijainen/Instagram MIS JUHTUS? Keha ja vaim MIS JUHTUS? Keili Sükijainen läks täna hommikul ootamatult operatsioonile
Merle Palmiste — FOTO: Merle Palmiste/Instagram IMELINE Ilu ja mood LUMMAV KAADER: SEE KAUNITAR on ju Merle Palmiste tütar!
Sisuturundus Kogemuslugu | Kaia (38): “Proovisin tselluliidile ukse näitamiseks elektroonilist kehakuppu infrapunaga – enam ei suuda ma kuputamisest loobuda!”