Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: SOOLAKAS-MAGUSAD mandliküpsised valge šokolaadiga

Cosmopolitan paberväljaanne

123rf

Tegemist on eriti hõrgutava retseptiga, mis rahuldab ka kõige suurema magusaisu.

Lisades pisut soola muidu magusatele küpsistele on tulemus eriti mõnus. Vaja läheb: 350 g vedelama tekstuuriga mandlivõid 100 g hakitud valget šokolaadi 1 muna pisut soola Tee nii: Sega omavahel mandlivõi, hakitud šokolaad, sool ja lahtiklopitud muna. Vormi peopesade vahel keskmise suurusega pallikesed ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nüüd vajuta pallikesed kahvliga ahjuplaadil lamedamaks - nii saad ümara küpsise kuju. Küpseta 180 kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni küpsised on muutunud krõbedamaks ning alt kergelt kuldsed.