RETSEPT: SOOLAKAS-MAGUSAD mandliküpsised valge šokolaadiga

Cosmopolitan paberväljaanne

Tegemist on eriti hõrgutava retseptiga, mis rahuldab ka kõige suurema magusaisu.

Lisades pisut soola muidu magusatele küpsistele on tulemus eriti mõnus.

Vaja läheb:

350 g vedelama tekstuuriga mandlivõid

100 g hakitud valget šokolaadi

1 muna

pisut soola

Tee nii:

Sega omavahel mandlivõi, hakitud šokolaad, sool ja lahtiklopitud muna. Vormi peopesade vahel keskmise suurusega pallikesed ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nüüd vajuta pallikesed kahvliga ahjuplaadil lamedamaks – nii saad ümara küpsise kuju. Küpseta 180 kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni küpsised on muutunud krõbedamaks ning alt kergelt kuldsed.