Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: SUUSSULAV grillitud Gamembert metsmaasikatega

Buduaar

Grillitud Camembert metsmaasikate ja vaarikatega
Grillitud Camembert metsmaasikate ja vaarikatega — FOTO: 123RF.com

Pole midagi hõrgumat kui suussulav mõnus Camembert juust mesimagusate metsmaasikate, vaarikate ning palsamiäädika kreemiga.

Vaja läheb:
ümmargust Camembert juustu
vedelat mett
peotäis metsmaasikaid ja vaarikaid
head palsamiäädika kreemi 
piiniaseemneid

Tee nii:
Kuumuta ahi 190C kraadini. Aseta juustuketas küpsetuspaberile ning tee juustule paar sisselõiget. Nirista peale mett ja küpseta 190 kraadises ahjus kuni sa näed, et juust on pealt kergelt kuldseks muutunud - selleks kulub umbes 10 minutit. Nüüd laota juustule metsmaasikaid, vaarikaid, nirista peale palsamiäädika kreemi ja veel veidi mett. Puista üle piiniaseemnetega ja küpseta veel mõned minutid. Serveeri kuumalt.