Pole midagi hõrgumat kui suussulav mõnus Camembert juust mesimagusate metsmaasikate, vaarikate ning palsamiäädika kreemiga. Vaja läheb:ümmargust Camembert juustuvedelat mettpeotäis metsmaasikaid ja vaarikaidhead palsamiäädika kreemi piiniaseemneid Tee nii:Kuumuta ahi 190C kraadini. Aseta juustuketas küpsetuspaberile ning tee juustule paar sisselõiget. Nirista peale mett ja küpseta 190 kraadises ahjus kuni sa näed, et juust on pealt kergelt kuldseks muutunud – selleks kulub umbes 10 minutit. Nüüd laota juustule metsmaasikaid, vaarikaid, nirista peale palsamiäädika kreemi ja veel veidi mett. Puista üle piiniaseemnetega ja küpseta veel mõned minutid. Serveeri kuumalt.
Luisa ja Taavi Rõivas — FOTO: Karli Saul ÕNNELIK MEES Kodu ja Aed MILLINE NAINE: TAAVI RÕIVASEL on abikaasaga tõeliselt vedanud
Hambaarst Maie Matšenas tutvustab uuenduslikke suuhügieeni tooteid — FOTO: Erakogu Telesaade Buduaar Hambaarst Maie Matšenas tutvustab uuenduslikke suuhügieeni tooteid
Elisa Kolk ja Indrek Rahumaa — FOTO: Elisa Kolk/Instagram NAISED PEOL Seltskonnauudised TULINE VAATEPILT: ELISA KOLK pidutses Londonis mehe eksnaise ja Merle Palmiste tütrega