Pole midagi hõrgumat kui suussulav mõnus Camembert juust mesimagusate metsmaasikate, vaarikate ning palsamiäädika kreemiga. Vaja läheb:ümmargust Camembert juustuvedelat mettpeotäis metsmaasikaid ja vaarikaidhead palsamiäädika kreemi piiniaseemneid Tee nii:Kuumuta ahi 190C kraadini. Aseta juustuketas küpsetuspaberile ning tee juustule paar sisselõiget. Nirista peale mett ja küpseta 190 kraadises ahjus kuni sa näed, et juust on pealt kergelt kuldseks muutunud - selleks kulub umbes 10 minutit. Nüüd laota juustule metsmaasikaid, vaarikaid, nirista peale palsamiäädika kreemi ja veel veidi mett. Puista üle piiniaseemnetega ja küpseta veel mõned minutid. Serveeri kuumalt.
Brigitte Susanne Hunt — FOTO: TV3 Ilu ja mood BRIGITTE SUSANNE HUNT paljastas kaks eesti naist, kelle järgi ta endale käekotte ostab: mul on null stiilitaju
Kaisa Kuusnõmm — FOTO: Kaisa Kuusnõmm/Instagram Keha ja vaim KUIDAS SAADA ILUS KÕHT: vastab eratreener Kaisa Kuusnõmm
Getter Jaani — FOTO: Mardo Männimägi Keha ja vaim KLÕPS: KAS SEE ongi saleda figuuriga Getter Jaani salanipp?
— FOTO: Nordenbeauty.ee Sisuturundus Telenägu Anneli Lahe: „Ma tahtsin vaadata, et kas ma nädalaga saan selle seeliku luku kinni! Sain!“
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?