Pole midagi mõnusamat, kui eriti rikkalikult šokolaadine banaanileib, mis on äsja ahjust tulnud. Selle retsepti abil valmib üks vägagi oivaline maius, mis sobib sügisesse nädalalõppu lausa imeliselt. Vaja läheb: 2 muna 100 g suhkrut 3 küpset banaani 130 g võid 210 g jahu 150 g tumedat šokolaadi 1 tl vanillisuhkrut 1 tl kaneeli 1 tl küpsetuspulbrit Tee nii: Kuumuta ahi 180C. Sega kausis munad ja suhkur korralikult läbi. Purusta banaanid kahvliga ja lisa munasegule. Sulata või ja sega muna-banaani segule. Seejärel lisa jahu ja küpsetuspulber. Sega kuni saad ühtlase taina. Haki šokolaad. Lisa šokolaad, vanillisuhkur ja kaneel tainale ja sega ühtlaseks. Vooderda keeksivorm küpsetuspaberiga ja vala tainas vormi. Küpseta umbes 45 minutit. Kui koogi sisse pistetud tikk jääb praktiliselt puhtaks, siis on šokolaadi- banaanileib valmis.
Birgit ja Indrek Sarrap — FOTO: Birgit ja Indrek Sarrap/Instagram ELAMUS Seltskonnauudised KUUMAD KAADRID: BIRGIT JA INDREK SARRAP said Ateenas imelise elamuse osalisteks
Amani Kiivikase vaesed rüütlid — FOTO: Amani Kiivikas/Instagram FIGUUR Köök ja söök RETSEPT: AMANI KIIVIKASE dieedisõbralikud vaesed rüütlid
Kaspar Rooni — FOTO: TV3 TOHOH Seltskonnauudised KLÕPS: “VALLALISE KAUNITARI” KASPAR näitas tuunitud nägu
Illustratiivne pilt — FOTO: AdobeStock-534636260 Ilu ja mood IMEDIEETIDEST VÄSINUTELE võivad abiks olla kaalulangetusravimid