Täidetud paprikad hakkliha ja feta juustuga toovad argipäevastesse söökidesse mõnusat vaheldust. Retsept on kiire ja lihtsalt valmiv. Lisaks sisaldab see süsivesikuid vaid vähesel määral ja sobib seega oivaliselt ka kaalujälgijatele. Vaja läheb: 4 suurt paprikat 400 g hakkliha 1 punane sibul 1 pakk feta juustu 1 pakk Creme bonjour cuisine küüslaugu-ürdi toorjuustu 1 pakk riivitud juustu 1 pakk purustatud tomateid Tee nii: Prae hakkliha ning maitsesta vastavalt soovile. Lisa hulka umbes 2 dl purustatud tomateid. Lõika paprikad pikkupidi pooleks, eemalda seemned. Määri ahjuvorm võiga ning aseta paprikad vormi. Määri paprikad seestpoolt küüslaugu-ürdi toorjuustuga. Aseta hakkliha paprikate sisse, umbes 2 spl igasse paprikasse. Soovi korral võid lisada ka praetud punast sibulat, mis sobib oivaliselt paprika juurde. Lisa igasse paprikasse ka feta juust. Kõige peale raputa riivitud juust. Küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit.
Luisa ja Taavi Rõivas — FOTO: Karli Saul ÕNNELIK MEES Kodu ja Aed MILLINE NAINE: TAAVI RÕIVASEL on abikaasaga tõeliselt vedanud
Seidi Voogre — FOTO: Erakogu PALJU ÕNNE Seltskonnauudised PALJU ÕNNE! SUUNAMUDIJA Seidi Voogre teatas õnnerohkest uudisest
Kirsti Timmer — FOTO: Terje Talts SUHTED Suhted ja seks NÕID KIRSTI TIMMERI õpetus: kuidas kaitsta ennast inimese eest, kes sind pidevalt maha teeb
Südameapteek Sisuturundus Südameapteegi ja Haut.AI koostöös valminud Virtuaalne Kosmeetik muudab revolutsiooniliselt seda, kuidas me mõistame ja addresseerime oma nahahoolduse vajadusi