RETSEPT: täidetud paprikad hakkliha ja feta juustuga

123rf.com

Pirkka paberväljaanne

Täidetud paprikad hakkliha ja feta juustuga toovad argipäevastesse söökidesse mõnusat vaheldust. Retsept on kiire ja lihtsalt valmiv. Lisaks sisaldab see süsivesikuid vaid vähesel määral ja sobib seega oivaliselt ka kaalujälgijatele.

Vaja läheb: 

4 suurt paprikat

400 g hakkliha

1 punane sibul

1 pakk feta juustu

1 pakk Creme bonjour cuisine küüslaugu-ürdi toorjuustu

1 pakk riivitud juustu

1 pakk purustatud tomateid

Tee nii: 

Prae hakkliha ning maitsesta vastavalt soovile. Lisa hulka umbes 2 dl purustatud tomateid. Lõika paprikad pikkupidi pooleks, eemalda seemned.

Määri ahjuvorm võiga ning aseta paprikad vormi. Määri paprikad seestpoolt küüslaugu-ürdi toorjuustuga. 

Aseta hakkliha paprikate sisse, umbes 2 spl igasse paprikasse. Soovi korral võid lisada ka praetud punast sibulat, mis sobib oivaliselt paprika juurde. Lisa igasse paprikasse ka feta juust. Kõige peale raputa riivitud juust. 

Küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit.