Blogija Tuuli armastab kiireid ja lihtsalt valmivaid toitusid, mis ei nõuaks poolt päeva köögis mässamist ja hunnikut musti nõusid kraanikausis. Antud retsept koosneb vaid mõnest koostisosast ning maitseb lausa imeliselt – lisaks on soolakaramelli võileivamääre valgurikas ja tervislik. Kokkuvõttes on siinkohal tegemist üksnes kokku segamise vaevaga ja võibki juba sööma asuda. VAJA LÄHEB: maitsestamata kohupiimakreemi datlisiirupit (või datleid) maapähklivõid meresoola *karamelliaroomi (soovi korral) VALMISTAMINE: Sega kausis kokku kohupiimakreem, datlisiirup, maapähklivõi ja näpuotsatäis meresoola. Soovi korral lisa ka pisut karamelliaroomi. Kui kasutad datleid, siis soovitan datlid koos maapähklivõiga eelnevalt belnderis/köögikombainis ühtlaseks massiks töödelda. Serveeri näiteks värskete maasikatega. Vaata ka Tuuli blogi siin
TULINE Seltskonnauudised RABAV KAADER: RÄPPAR BEEBILÕUSTAST lahku läinud Ingrid Mänd näitas fännidele tulikuuma bikiinikeha