Blogija Tuuli armastab kiireid ja lihtsalt valmivaid toitusid, mis ei nõuaks poolt päeva köögis mässamist ja hunnikut musti nõusid kraanikausis. Antud retsept koosneb vaid mõnest koostisosast ning maitseb lausa imeliselt – lisaks on soolakaramelli võileivamääre valgurikas ja tervislik. Kokkuvõttes on siinkohal tegemist üksnes kokku segamise vaevaga ja võibki juba sööma asuda. VAJA LÄHEB: maitsestamata kohupiimakreemi datlisiirupit (või datleid) maapähklivõid meresoola *karamelliaroomi (soovi korral) VALMISTAMINE: Sega kausis kokku kohupiimakreem, datlisiirup, maapähklivõi ja näpuotsatäis meresoola. Soovi korral lisa ka pisut karamelliaroomi. Kui kasutad datleid, siis soovitan datlid koos maapähklivõiga eelnevalt belnderis/köögikombainis ühtlaseks massiks töödelda. Serveeri näiteks värskete maasikatega. Vaata ka Tuuli blogi siin
Henri Aruküla — FOTO: Algis Pauljukaitis Buduaari sõnumid Kas sina oled näinud esinemas Eesti ainukest LED-saksofonisti?
Maskis laulja, Pull — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Maskis laulja“ kaks vägevat lisategelast on selgunud!
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?