Reklaam sulgub sekundi pärast

Särtsakas Hispaania võlub koos Jamiega

Suvi jätkub nüüd köögis! Jamie ajakirjaga avastad seekord Hispaania köögi saladusi, kus jagub ruumi nii särtsakatele paprikaroogadele ja salsadele kui ka mereanniroogadele.


Suvi jätkub nüüd köögis! Jamie ajakirjaga avastad seekord Hispaania köögi saladusi, kus jagub ruumi nii särtsakatele paprikaroogadele ja salsadele kui ka mereanniroogadele.

Lisaks ahvatlevad lugejat Murcia piirkonnale omased köögiviljaroad ning loomulikult ei saa Hispaaniast rääkides mööda minna kuulsatest lemmikutest nagu Turroni Pavlova, praetud keedukreem (leche frita) ja teised hõrgutised.

Koduaedu ehtivatest viljadest oleme välja valinud õuna, mille valmistamiseks jagame mõningaid retsepte ja nippe kohe mitmekäigulise söögikorra jagu. Ja loomulikult ei saa sügisnumber olla ilma leidlike purkipistmise retseptideta – lisaks marineeritud köögiviljadele leiate sellest numbrist ka veidi tulisemaid salsade retsepte.

Kelle hing sügisel India soojendavate toitude peale helisema hakkab, leiab diwali ehk valgusfestivali tähistamiseks tehtavate retseptide paremiku. Lihtsuse ja kiirete koduste toitude sõpradele on ikka igas numbris üle kümne lehekülje tervislikke ja kiirelt valmivaid retsepte, millest jagub inspiratsiooni kasvõi terve järgmise kuu igasse päeva.

Soovid, et Jamie jõuaks sinu kodusesse postkasti? Telli ajakiri koju SIIT

[gallery ids="2075182,2075186,2075189,2075197,2075201,2075208,2075213,2075218"]