Reklaam sulgub sekundi pärast

Selle suve magustoidud

Suvi on täis ilusaid kirkaid värve, too need ka toidulauale! Unusta tuimad ja rasvased talvetoidud ning luba endale selle suve seitse parimat magustoitu.

 

Suvi on täis ilusaid kirkaid värve, too need ka toidulauale! Unusta tuimad ja rasvased talvetoidud ning luba endale selle suve seitse parimat magustoitu.

Vaarika-lassi 
200 g värskeid vaarikaid
5 spl suhkrut
1 kaneelikoor
5 dl piima
5 dl maitsestamata jogurtit
värsket piparmünti
jääd
mandlilaaste

Lase marjad koos törtsu vee, suhkru ja kaneelikoorega korraks keema. Tõsta tulelt ning lase jahtuda. Sega kausis purustatud jää, jogurt ja piim, vala see klaasidesse ja vala marjasegu sellele peale. Kaunista klaasid värske piparmündilehega.

Arbuusikokteil
pool arbuusi
värskeid maasikaid
kiivit
õuna
banaani

Uurista arbuus seest nii, et tekiks piisavalt vedelikku, aga jääks ka natukene viljaliha. Lisa sinna poolitatud maasikad ja kiivi, õuna- ja banaaniviilud. Vajadusel lisa mahla või Sprite’i.

Mangomaitseline juustukook
1 pakk Digestive küpsiseid 
75 g magedat võid
510 g toorjuustu
4 muna
1 purk kondenspiima
1 purk mangokompotti

Purusta küpsised köögikombainis ja lisa sulavõi. Suru koogipõhi 24 cm läbimõõduga vormi ja pane külmkappi tahenema. Sega kausis toasoe toorjuust muna ja kondenspiimaga ning lisa saumiksriga purustatud mangokompott. Sega ühtlaseks ja vala koogipõhja peale. Küpseta 160 kraadi juures umbes 80–90 minutit. Aseta ahju ka anum veega, sest juustukoogile meeldib niiskem keskkond.

Mündijäätis
2,5 dl piima
2,5 dl vahukoort
1 dl suhkrut
2 munakollast
1 muna
punt hakitud piparmündilehti
2 spl Minttut (piparmündilikööri)
1 tl rohelist toiduvärvi

Sega ained kausis omavahel vahule ja vala jäätisemasinasse. Mõnus jahutav maius on valmis umbes 20 minutiga!

Palju häid magustoiduretsepte leiad Buduaar Shopping suvenumbrist!

Mirjam Simmer

[gallery ids="1945517"]