Šokolaadiomlett

Šokolaadiomlett

Kuigi nimi tundub kummaline, ei maksa seda magustoitu karta – päris praetud ja rasvane omlett see siiski pole.

Kuigi nimi tundub kummaline, ei maksa seda magustoitu karta – päris praetud ja rasvane omlett see siiski pole.

Šokolaadiomlett, 3258 kcal

400 g mõrušokolaadi – 2080 kcal
100 g võid -744 kcal
5 muna -337 kcal
2 spl suhkrut -97 kcal

Riivi šokolaad jämeda riiviga, sulata paar lusikatäit suhkrut väheses kuumas vees ja lisa šokolaadile. Seejärel lisa või sulatatuna  ja munad, sega korralikult ja vala küpsetusvormi. Nüüd võta eelmisest suurem küpsetusvorm või nõu, kuhu see sisse mahub ning vala sellesse poolest saadik vett. Pane šokalaadimassiga vorm suuremasse nõusse ja küpseta praeahjus veevannil 180°C juures 20-25 minutit.
Kontrollimaks, kas vorm on valmis, torgake noaga vormi keskele. Kui koorik on peal, siis on vorm valmis. Lase roal natuke jahtuda ja kalgenduda, serveeri soojalt.

www.kaaluabi.ee