Mis võiks olla veel parem kui üks tõeliselt mahlane ja rikkalik ploomikook! Vaja läheb: 180 g toasooja võid350 g suhkrut 4 muna1 sidruni riivitud koor300 g isekerkivat jahu12 keskmise suurusega ploomituhksuhkrut Tee nii: Kuumuta ahi 180°C. Kata ca 33 cm x 23 cm suurune koogivorm küpsetuspaberiga. Eemalda ploomidelt kivid, lõika pooleks. Mikserda omavahel või ja suhkur kuni saad tugeva vahu. Lisa juurde ükshaaval munad samal ajal pidevalt edasi mikserdades. Nüüd sega ettevaatlikult juurde isekerkiv jahu ja sidrunikoor. Vala tainas ühtlaselt koogivormi. Laota tainale ploomid, lõikepool üleval. Küpseta 180 kraadises ahjus umbes tund aega või kuni koogi sisse pistetud tikk jääb puhtaks. Lase koogil vormis jahtuda, tõsta seejärel vormist välja, puista üle tuhksuhkruga ja serveeri.
Kriss Soonik show — FOTO: Erlend Štaub Ilu ja mood Kevadine Tallinn Fashion Week sai Kalev spaas meeleoluka alguse
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad