Suvine kana mango-karrikastmes. Võida auhindu!

Suvine kana mango-karrikastmes. Võida auhindu!

Selle suve toitumismärksõnad on tervislikkus, puhtus ning värskus. Võta endale selle suve eesmärgiks süüa võimalikult palju tervislikke, värskeid ning puhtaid toiduaineid, mille töötlemisel või valmistamisel pole kasutatud keemilisi ühendeid, säilitusaineid jne. Me ju kõik teame, mis tunde tekitavad just aiamaalt nopitud maasikad ning kui isuäratavalt lõhnavad kasvuhoonest korjatud mahlased tomatid. Supermarketitest ostetud importkaupadest sellist tunnet ei teki.
Kui sul aga puudub aeg või võimalused ise oma köögivilju kasvatada või toiduaineid valmistada, siis suurepärase valiku ökotooteid leiad Rocca al Mare keskusest Marks & Spenceri poest.  

Selle suve toitumismärksõnad on tervislikkus, puhtus ning värskus. Võta endale selle suve eesmärgiks süüa võimalikult palju tervislikke, värskeid ning puhtaid toiduaineid, mille töötlemisel või valmistamisel pole kasutatud keemilisi ühendeid, säilitusaineid jne. Me ju kõik teame, mis tunde tekitavad just aiamaalt nopitud maasikad ning kui isuäratavalt lõhnavad kasvuhoonest korjatud mahlased tomatid. Supermarketitest ostetud importkaupadest sellist tunnet ei teki.
Kui sul aga puudub aeg või võimalused ise oma köögivilju kasvatada või toiduaineid valmistada, siis suurepärase valiku ökotooteid leiad Rocca al Mare keskusest Marks & Spenceri poest.

 

Kana mango-karrikastmes

Vaja läheb:
300g Marks and Spenceri orgaanilist pennet
1 purk Marks and Spenceri mango-karrikastet
250g broilerifileed
soola-pipart
värsket basiilikut
värskeid kirsstomateid

Valmistamine:
Keeda penned soolaga maitsestatud vees al dente (poolpehmeks). Nõruta, piserda natuke oliivõliga üle ning jäta potti kaane alla seisma. Lõika brolierifilee suupärasteks kuubikuteks ning prae oliivõlis kergelt kuldpruuniks. Vala peale mango-karrikaste ning lase korraks keema. Serveerimisel aseta pastapadjale mõnuga kastet, kaunista basiilikulehe ning värskelt jahvatatud pipraga.

Tahad Marks & Spenceri eksklusiivset kingikotti selle retsepti valmistamiseks? Siis vasta allpool olevatele küsimustele ning saada vastused hiljemalt 8. juuniks mirjam@buduaar.ee  10. juunil valime välja kaks kõige toredama jutu autorit, keda pärjatakse Marks & Spenceri kingikotiga.

Kui väga hoolid sellest, mida sööd?
Kirjuta meile, kas loed toiduainete karpidelt, et seal oleks võimalikult vähe E- aineid, säilitus- või värvaineid?
Hoolid sa, et sinu toit kannaks fair trade ehk õiglase kaubanduse või orgaanilise toidu märki?
Kas oled mõnda Marks&Spenceri toiduainet juba  proovinud? Kui jah, siis mida ning kuidas meeldis?

Lisapunkte annab ka see, kui jutustad mõne huvitava loo endast ja ökotoidust!

Võitjad on selgunud! Kõige huvitavama jutu kirjutasid Maris Arulepp ja Evelin. Buduaar võtab teiega ühendust!

Palju õnne ja lahedaid ökoelamusi!

Mirjam Simmer
Kokakunsti toimetaja