Reklaam sulgub sekundi pärast

TAAVI RÕIVASE retsept: krevetid terava tšillikastmega

Buduaar

pilt: erakogu

Luisa Rõivas jagas oma abikaasa Taavi Rõivase põnevat retsepti, mis sobib ideaalselt nii argiõhtuks kui ka külalistele pakkumiseks.

Gambas pil pil ehk krevetid teravas tšillises kastmes Vaja läheb: Puhastatud kuningkrevetid (6-7 tk inimese kohta) Hakitud küüslauk (kogus vastavalt maitse-eelistustele) Hakitud tšilli koos seemnetega (kogus vastavalt maitse-eelistustele) Koriandrit Suitsutatud või tavalist paprikapulbrit Kvaliteetset oliiviõli Sidrunit Soola Tee nii: Kuumuta õli keskmisel kuumusel, lisa tšilli, küüslauk (ole ettevaatlik, et kumbki ei kõrbeks) lisa 1/2 tl paprikapulbrit (portsu kohta) sega ja lisa krevetid. Pruunista krevetid kuldpruuniks (umbes 2 minutit mõlemalt poolt) ja lisa koriander. Tõsta pann tulelt, lisa veidi soola ja pigista julgelt peale sidrunimahla. Serveeri koos värske ciabattaga, et saaksid ka kastet süüa. Taavi teeb antud rooga pisikestel malmpannidel, millelt ka toitu serveeritakse. Retsepti näed ka Luisa Instagrami kontolt siin. [caption id="attachment_3071747" align="alignnone" width="586"] Foto: pilt: erakogu[/caption]