Talleggi jaaniretsept: Gruusia kanašašlõkk ja täidetud kuklid

11 kommentaari
Talleggi jaaniretsept: Gruusia kanašašlõkk ja täidetud kuklid

Hea, kaloritelt kerge ja maitsev šašlõkk jaaniõhtu grilliks leidub Talleggi tootevalikust. Lisaks soovitab Tallegg ka küpsetada liha kõrvale maitsvad rikkaliku juustuga täidetud kuklid.

Hea, kaloritelt kerge ja maitsev šašlõkk jaaniõhtu grilliks leidub Talleggi tootevalikust. Lisaks soovitab Tallegg ka küpsetada liha kõrvale maitsvad rikkaliku juustuga täidetud kuklid.

Koostisained:

Talleggi Gruusia kanašašlõkki 900g

Kukleid 6-10 tk

Kuklite täidis:
50 g õli
300 g seeni
2 sibulat
1 küüslauguküüs
3 tomatit
50 g riivitud mozzarella juustu
50 g riivitud Eesti juustu
3 spl tomatipüreed
100 g peekonit
soola-pipart

Valmistamisjuhis:
Gruusia kanašašlõkk grilli vastavalt pakendil olevatele juhistele.
NB: kasta grillimise ajal šašlõkki ämbris oleva marinaadiga, saad tunduvalt mahlasema lõpptulemuse.

Kuklite täidise jaoks haki peekon, seened ja sibul ribadeks, tomat lõika viiludeks. Prae läbi, lisa küüslauk ja tomatipasta. Prae veel 2-3 minutit ja ongi valmis.
Kuklid õõnesta seest tühjaks ja täida praeseguga. Raputa peale juustusegu ja pane grillile.
Maitse teravdamiseks võib segule lisada adžikat või serveerimisel jalopenosid.

Maitsvaid toiduelamusi!

Tallegg