Reklaam sulgub sekundi pärast

Teistmoodi pelmeenid

Unusta keedetud, frititud ja praetud pelmeenid. Anna sõnale pelmeen teine tähendus ning küpseta neid teistmoodi. Üllatad nii teisi kui ka iseennast! 


Ahjupelmeenid mozarellaga

 

Unusta keedetud, frititud ja praetud pelmeenid. Anna sõnale pelmeen teine tähendus ning küpseta neid teistmoodi. Üllatad nii teisi kui ka iseennast! 


Ahjupelmeenid mozarellaga

Vaja läheb:

300g pelmeene
1 sibul
1 porgand
4-5 kirsstomatit
3 dl vahukoort
värsket basiilikut
rohkelt mozarellat
1 muna
soola-pipart
paprikapulbrit
jahvatatud tsillit 

 

Valmistamine:

Prae pelmeenid võis kuldpruuniks. Klopi muna ja vahukoor lahti. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Vürtsi lisamiseks raputa sisse ka jahvatatud tsillit. Paprikapulbrit kasuta niipalju, et kooresegu oleks mõnusalt punakas. Haki sibul ja porgand ribadeks ning sega pelmeenidega. Kuumuta paar minutit ning vala ahjuvormi. Kalla peale koore-munasegu ning aseta peale pooleks lõigatud kirsstomatid ning väikesteks kuubikutkeks hakitud mozarella. Küpseta ahjus 200 kraadi juures kuskil 20-25 minutit. Serveerimisel rebi peale värsket basiilikut.

Toredat pelmeeninaudingut! 

 

Mirjam Simmer
Kokakunsti toimetaja 

 

 

[gallery ids="1935755,1935762"]