Kas oled poes pastariiuli vahel märganud neid hiilegsuuri teokarbikujulisi pastasid ning oled endamisi mõelnud, mille jaoks küll need nii suured on? Neid ju igapäevaselt suhu ei pista.. Buduaaril on sulle põnev retsept, kuidas neid ahjus valmistada ning mis viivad lausa keele alla. Täidetud karbid Vaja läheb: u.150- 200g suuri teokarbikujulist pastat1 pakk sinihallitusjuustu1 suurem broilerifilee1 väike sibulriivjuustu Valmistamine: Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi poolpehmeks. Kurna ning jahuta. Lõika broilerifilee väikesteks kuubikuteks ning pruunista pannil. Maitsesta soolaga. Nüüd jaga karbid kaheks. Üks osa pastast täida sinihallitusjuustuga ning ülejäänud pasta täida kanatükiga, mille peale aseta väike sibulakild ning kata riivjuustuga. Aseta karbid tihedalt üksteise ligi rasvainega määritud vormi lahtine pool ülespoole. Pritsi peale oliivõli ning küpseta ahjus 200 kraadi juures kuskil 20 minutit. Serveeri grillitud köögiviljadega. *katseta erinevaid täidiseid! Head isu! Mirjam SimmerKokakunsti toimetaja
Kaisa ja Raigo Kuusnõmm — FOTO: Ardo Kaljuvee Pere ja kodu ERATREENER KAISA KUUSNÕMM unistusest abikaasa Raigo Kuusnõmmega: küsimus pole kas, vaid millal …
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?