Reklaam sulgub sekundi pärast

Teokarbikujuline pasta täidisega

Kas oled poes pastariiuli vahel märganud neid hiilegsuuri teokarbikujulisi pastasid ning oled endamisi mõelnud, mille jaoks küll need nii suured on? Neid ju igapäevaselt suhu ei pista.. Buduaaril on sulle põnev retsept, kuidas neid ahjus valmistada ning mis viivad lausa keele alla.  


Täidetud karbid

Vaja läheb:

u.150- 200g suuri teokarbikujulist pastat
1 pakk sinihallitusjuustu
1 suurem broilerifilee
1 väike sibul
riivjuustu

 

Valmistamine:

Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi poolpehmeks. Kurna ning jahuta. Lõika broilerifilee väikesteks kuubikuteks ning pruunista pannil. Maitsesta soolaga. Nüüd jaga karbid kaheks. Üks osa pastast täida sinihallitusjuustuga ning ülejäänud pasta täida kanatükiga, mille peale aseta väike sibulakild ning kata riivjuustuga. Aseta karbid tihedalt üksteise ligi rasvainega määritud vormi lahtine pool ülespoole. Pritsi peale oliivõli ning küpseta ahjus 200 kraadi juures kuskil 20 minutit. Serveeri grillitud köögiviljadega.

*katseta erinevaid täidiseid! 

 

Head isu! 

 

Mirjam Simmer
Kokakunsti toimetaja