Tervislik ja lihtne – Põltsamaa Felixi uued Buffee supid

31 kommentaar
Tervislik ja lihtne – Põltsamaa Felixi uued Buffee supid

Kõigile püreesupi sõpradele on Põltsamaa Felixil häid uudiseid, sest turule on tulnud uued Felix Buffe nime kandvad supid. Need on juba valmis söömiseks ja pakendatud portsjonikaupa mugavasse Tetra Paki kartongpakendisse. Ka Buduaar käis uusi suppe testimas ja maitseelamusi nautimas restoranis Mannerheim.

Kõigile püreesupi sõpradele on Põltsamaa Felixil häid uudiseid, sest turule on tulnud uued Felix Buffe nime kandvad supid. Need on juba valmis söömiseks ja pakendatud portsjoni-kaupa mugavasse Tetra Paki kartongpakendisse. Ka Buduaar käis uusi suppe testimas ja maitseelamusi nautimas restoranis Mannerheim.

Felixi Buffee supisarja kuuluvaid kõrvitsa-parmesani, lillkapsa-paprika ja tomatipüree ning kana-nuudli supp. Supid on naturaalsete koostisainetega, purgisuppidest erinevalt ei pea neid keetma ning tetrapakendi tõttu on mugav neid näiteks kontorilõunaks kaasa võtta. Supid ei sisalda säilitusaineid ja need on valmistatud eestlaste maitsemeelt arvesse võttes. Näiteks koosneb kõrvitsa-parmesani püreesupp vaid kõrvitsast, veest, parmesani juustust, rõõsast koorest, päevalilleõlist, soolast ja mustast piprast.

Supi söömiseks tuleb see pakendist välja kallata ja vajaliku temperatuurini soojendada kas mikrolaineahjus või pliidil. Erinevalt purgisuppidest ei ole Buffee suppe vaja keeta. Suppe saab igaüks endale meelepäraste lisanditega huvitavamaks muuta, lisades supile saiakrutoone, parmesani juustu, praetud peekonit, kõrvitsaseemneid jne. Soovitusi selleks leiab ka pakenditelt. Buffee suppide orienteeruv hind poodides on 2,10 eurot.

Põltsamaa Felixi juht Anti Orav sõnas, et järjest süvenevaks maailma toiduturu trendiks on mugavus, naturaalsus ja tervislikkus. Ka taoliste valmissuppide müük on kogu maailmas tõusuteel, mistõttu töötas Põltsamaa Felix välja just sellised uudsed Buffe supid, mis on tervislikud ja valmivad väga kerge vaevaga.

Mannerheimi restorani peakokk ja Eesti Peakokkade Ühenduse president Rudolf Visnapuu tutvustas supi söömise trende Eestis ja mujal maailmas, muu hulgas jagas ka kohapeal nõuandeid, kuidas kodus püreesuppe huvitamaks muuta. Kohapeal pakuti kõiki nelja suppi testimiseks erinevate lisanditega: