Reklaam sulgub sekundi pärast

TRIINU LIIS MCNAIRNI RETSEPT annab pühapäevahommikule maitsva alguse

Buduaar

erakogu

Triinu Liis McNairn peab sotsiaalmeedias oma toidublogi, kus ta kirjutab, et vihkab retseptide jälgimist ja armastab pigem “puusalt” tehtud toite. Ühe retseptina on naine välja toonud idee, mida võiks valmistada pühapäeva hommikuks.

Triinu Liis tegi nii:  Hakkisin kevadise värske kartuli koorega, panin kuumale pannile koos oliiviõliga ja praadisin kuldseks. Lisasin sügavkülmas olnud grillimiseks mõeldud toorvorstikesed tükeldatuna. Siis keerasin tule madalaks ja hakkisin samal ajal lilla sibula, ühe küüslaugu küüne ja peterselli (võid tilli ka kasutada, või murulauku vms). Lisasin pannile. Maitsestasin soola, pipra ja röstitud küüslauguga (võid regular kartulimaitseainet ka kasutada), siis jätsin edasi küpsema. Samal ajal hakkisin kirsstomatid ja veidi veel peterselli, lisasin segule. Küpsetasin kuni kartul valmis. Siis tegin panni keskele lohu, lõin sinna sisse muna, äärtesse raputasin veidi riivjuustu, maitsestasin muna pealt soola ja pipraga ja pistsin miski 10 mintsaks ahju 180 kraadi juures. Minu muna läks kahjuks pannile lüües katki, ideaalis võiks olla härjasilm ikkagi.  Ja done and dusted.