KAALUABI.EE nädala soovitus: Pühadejärgne kanasalat

26 kommentaari
KAALUABI.EE nädala soovitus: Pühadejärgne kanasalat

Vana tõde, et pärast pühi süüakse salateid ja pajaroogi, mis on kokku segatud järelejäänud kraamist. Siin on sulle üks hea  kanasalati retsept, mis sobib nii kehale kui rahakotile.

Vana tõde, et pärast pühi süüakse salateid ja pajaroogi, mis on kokku segatud järelejäänud kraamist. Siin on sulle üks hea kanasalati retsept, mis sobib nii kehale kui rahakotile.

* 560 g tükeldatud keedetud/küpsetatud  kanaliha
* 235 ml majoneesi
* 2 g jahvatatud paprikat
* 180 g kuivatatud jõhvikaid
* 120 g hakitud sellerit
* 2 rohelist sibulat, tükeldatud
* 75 g hakitud rohelist paprikat
* 110 g hakitud pekaanipähkleid
* 4 g maitsestamiseks soola
* jahvatatud musta pipart maitse järgi

100 g= 234 kcal

Sega kokku majonees ja paprika, maitsesta  soolaga. Lisa kuivatatud jõhvikad, seller, paprika, sibul ja pähklid, samuti tükeldatud kanaliha ja sega hästi. Maitsesta musta pipraga  maitse järgi, majoneesi võib igaüks lisada nii palju, kui hea tundub.  Hoia jahedas  1 tund.

 

Vaata häid retsepte ja kaalulangetamise nippe Kaaluabi veebikeleht.