Korralikult šokolaadine brownie on iga tõelise šokohooliku unistus. Šokolaadiruudud lähevad seistes ainult paremaks – need on head nii toasoojalt kui ka külmkapikülmalt. Õnnestunud brownie tunneb ära selle järgi, et küpsetis on pealt krõbe, aga seest niiske, kirjutab Soppa365. Vaja läheb: 200 g tumedat šokolaadi 200 g võid 2 dl suhkrut 2 dl nisujahu 2 tl vanillisuhkrut 3 kanamuna Pähklivõikate: 100 g maapähklivõid 2 spl suhkrut Tee nii: 1. Sulata või keskmisel kuumusel ja lisa sisse tükeldatud šokolaad. 2. Lisa ülejäänud ained ja sega hoolikalt. 3. Sega omavahel maapähklivõi ja suhkur. 4. Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga ja vala segu sinna sisse. Seejärel vala peale maapähklivõikate. 5. Küpseta 175 kraadi juures umbes pool tundi, aga jäta brownie keskelt niiskeks.
Lenna Kuurmaa abikaasaga — FOTO: TV3 UUS VÄLIMUS Ilu ja mood IMELINE KAADER: LENNA KUURMAA näitas uut tulikuuma soengut
Brigitte Susanne Hunt — FOTO: TV3 SUHTED Seltskonnauudised BRIGITTE SUSANNE HUNT: ma olen kõik need inimesed oma elust välja lõiganud
Tanel Veenre moeetendus — FOTO: Kalev Lilleorg GALERII Ilu ja mood GALERII! Tanel Veenre tähistab Eesti rahvakultuuri ja üllatab folk-kollektsiooniga