TÕELISE ŠOKOHOOLIKU UNISTUS: pähkli-šokolaadi brownie

Korralikult šokolaadine brownie on iga tõelise šokohooliku unistus. Šokolaadiruudud lähevad seistes ainult paremaks – need on head nii toasoojalt kui ka külmkapikülmalt. Õnnestunud brownie tunneb ära selle järgi, et küpsetis on pealt krõbe, aga seest niiske, kirjutab Soppa365.
Vaja läheb:
200 g tumedat šokolaadi
200 g võid
2 dl suhkrut
2 dl nisujahu
2 tl vanillisuhkrut
3 kanamuna
Pähklivõikate:
100 g maapähklivõid
2 spl suhkrut
Tee nii:
1. Sulata või keskmisel kuumusel ja lisa sisse tükeldatud šokolaad.
2. Lisa ülejäänud ained ja sega hoolikalt.
3. Sega omavahel maapähklivõi ja suhkur.
4. Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga ja vala segu sinna sisse. Seejärel vala peale maapähklivõikate.
5. Küpseta 175 kraadi juures umbes pool tundi, aga jäta brownie keskelt niiskeks.