Korralikult šokolaadine brownie on iga tõelise šokohooliku unistus. Šokolaadiruudud lähevad seistes ainult paremaks – need on head nii toasoojalt kui ka külmkapikülmalt. Õnnestunud brownie tunneb ära selle järgi, et küpsetis on pealt krõbe, aga seest niiske, kirjutab Soppa365. Vaja läheb: 200 g tumedat šokolaadi 200 g võid 2 dl suhkrut 2 dl nisujahu 2 tl vanillisuhkrut 3 kanamuna Pähklivõikate: 100 g maapähklivõid 2 spl suhkrut Tee nii: 1. Sulata või keskmisel kuumusel ja lisa sisse tükeldatud šokolaad. 2. Lisa ülejäänud ained ja sega hoolikalt. 3. Sega omavahel maapähklivõi ja suhkur. 4. Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga ja vala segu sinna sisse. Seejärel vala peale maapähklivõikate. 5. Küpseta 175 kraadi juures umbes pool tundi, aga jäta brownie keskelt niiskeks.
Kirsti Timmer — FOTO: Terje Talts Suhted ja seks NÕID KIRSTI TIMMER: kui mees ei anna pärast kohtingut sulle endast märku, siis …
Joel Ostrat — FOTO: Joel Ostrat/Instagram Köök ja söök RETSEPT: JOEL OSTRATI Big Mac tortilla on lihtsalt võimas
Katri Kats ja Juhani Särglep — FOTO: Katri Kats/Instagram Seltskonnauudised IMELINE KAADER BEEBIKÕHUST: suunamudija Katri Kats saab peagi lapse
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?