Laupäeval toimub juba neljandat korda Tondiraba jäähallis Eesti suurim võitlusspordi sündmus The League. Maikel Astur, kes matšil üles astub, ütleb, et üritab oma toitumist alati hoida kvaliteetsena, aga hulluks ei lähe. Ta treenib aastaringselt, nii et saab nautida ka head ja paremat nagu näiteks pitsa, burger, magustoidud. Ta usub, et kõik peab olema tasakaalus. „Mitte ükski sportlane ei söö ainult 100% puhtalt. Kuna sportlaste päevakaloraaž on nii kõrge, siis vahel isegi peab võtma hea süsivesikutoidu nagu näiteks pitsa. Muidugi peab jälgima, et sööksid valgud ja rasvad täis. Need on kaks põhiasja, mida mina jälgin,” ütleb ta. Ettevalmistus algab muidugi trennist Astur oli detsembris kaks nädalat puhkusel, kuid jaanuaris algas juba tihe ettevalmistus märtsis toimuvaks võistluseks. Võiks arvata, et poksija tegeleb enne matši poksiga, aga tema arendab see kuu hoopiski jõudu ning ehitanud n-ö raami, käies kolm korda nädalas jõutrenni tegemas. Veebruarist ta aga vähendab jõutrenne ning hakkab rohkem sparrima ja kikkpoksiga tegelema. Raske trenn on tema jaoks ka mentaalne ettevalmistus. „Ma arvan, et kõige parem mentaalne ettevalmistus on see, kui sa tead, et oled endast ettevalmistusel kõik andnud ning teinud piisavalt sparre tugevate partneritega. Siis on teada, et oled andnud endast kõik ja ei saagi rohkem midagi teha,“ usub ta. Kuid kui visualiseerida, eelistab Astur seda teha jooksul ajal. Kui jooksed, kujutad ette, mis toimub ja mida sa teed. Miks just jooksu ajal? Sest see on piisavalt pikk aeg, et kõik läbi mõelda. Tähtis on ka toidulaud Kuna Astur on viimasel ajal võistelnud ainult välismaal, on ta toitunud enne matše tavalistest hotelli hommikusöökidest. Kuna nüüd võistleb ta Eestis, saab ta üle pika aja süüa klassikalisi asju, mida ta sööb iga päev ettevalmistuseks. Asturi klassikaline toitumine on kolm suurt toidukorda (hommikusöök, lõuna ja õhtusöök) ning lisaks sellele 2-3 snäkki/vahepala, milleks on kas valgušeik ja banaan, maapähklivõi sai banaaniga, India pähklid või maapähklivõi sai moosiga. Viimane on praegu üks tema lemmikuid. „Samas kōik tunde järgi – kui õhtul hilja koju jõuan ja tunnen, et vajan neljandat ”suurt” toidukorda, siis selle ma ka teen, sest järgmine päev on vaja samamoodi uuesti tugevalt trenni teha ja trenne anda, mis võtavad omakorda mõnusalt energiat,“ kirjeldab ta. Köögis on talle palju toeks elukaaslane ning Astur sööb meeleldi kõike, mida naine talle valmistab. Lemmiktoitudeks on tal Aasia toidud nagu näiteks riis meekanaga, pesto pasta krevettidega ja üks hea hommikuomlett. Pesto pasta krevettidega Astur usub, et lihtsuses peitub võlu! Üks tema lemmikretsepte on lihtne nagu 1-2-3. Keedad pasta Praed pannil krevetid Segad kõik kokku pestoga Sisuturundus Kogemuslugu | Kaia (38): “Proovisin tselluliidile ukse näitamiseks elektroonilist kehakuppu infrapunaga – enam ei suuda ma kuputamisest loobuda!” Indrapunamatt — FOTO: Hiit.ee Sisuturundus KOGEMUSLUGU: „Kaotasin infrapunamatis pikutades 14 päevaga 4 kilo ning lisaks sain särava naha ja suurepärase enesetunde!”
Sisuturundus Kogemuslugu | Kaia (38): “Proovisin tselluliidile ukse näitamiseks elektroonilist kehakuppu infrapunaga – enam ei suuda ma kuputamisest loobuda!”
Indrapunamatt — FOTO: Hiit.ee Sisuturundus KOGEMUSLUGU: „Kaotasin infrapunamatis pikutades 14 päevaga 4 kilo ning lisaks sain särava naha ja suurepärase enesetunde!”
Keili Sükijainen — FOTO: Keili Sükijainen/Instagram MIS JUHTUS? Keha ja vaim MIS JUHTUS? Keili Sükijainen läks täna hommikul ootamatult operatsioonile
Birgit Sarrap lastega — FOTO: Birgit Sarrap/Instagram PEREPUHKUS Pere ja lapsed KAUNIS VAADATA: BIRGIT SARRAP jagas tähendusrikkaid hetki imelisest perepuhkusest
Brigitte Susanne Hunt — FOTO: TV3 KEHAKAAL Keha ja vaim BRIGITTE SUSANNE HUNDI avameelne paljastus: raske oli kaheksa kilo rohkem kaaluda
Pixabay.com - Graehawk Sisuturundus Ärevus kontrolli alla: Ungari teadlased leidsid uue loodusliku lahenduse!
Sisuturundus Kogemuslugu | Kaia (38): “Proovisin tselluliidile ukse näitamiseks elektroonilist kehakuppu infrapunaga – enam ei suuda ma kuputamisest loobuda!”