BUDUAARI GURMEEKOOL tegi ettevalmistusi suve alguseks

Lisa kommentaar
BUDUAARI GURMEEKOOL tegi ettevalmistusi suve alguseks

Kuigi väljas kipuvad soojakraadid kangesti nulli poole triivima, valmistume meie juba suveks. Teisipäeval toimus restoranis La Tabla Buduaari gurmeekool, kus valmistasime varasuviseid retsepte maikuu Buduaari ajakirja jaoks.  

Retseptide keskmes olid Rannamõisa kalkunikintsuliha, Farmi uus ja rasvavaba hitt-toode Skyr ning Liviko Cono Sur Bicicleta veinid. Pealinna parimaid Mehhiko roogasid pakkuva restorani La Tabla peakokk Evar Palmi oli ette valmistanud viis põnevat retsepti, mille täpsemad valmistamisjuhendid jõuavad koos gurmeekooli toidupiltidega peagi Buduaari ajakirja kaante vahele.

Alustasime kokkamispärastlõunat kerge mulliga, milleks oli oivaline ja elegantne champagne-meetodil valmistatud Freixenet Cava Brut. Kõrvale pakuti restorani köögis maisijahust valmistatud nacho‘sid hõrgu quacamole, juustukastme ja tomati-sibulasalsaga.

Gurmeekooli menüü nägi välja järgmine:

Taco’d grillitud Rannamõisa kalkuniliha, füüsali- ja tomatillo-kookosesalsaga, mille kõrvale pakkusime valget veini Cono Sur Bicicleta Riesling. 

 

Teine käik oli kalkuni-enchilada, kus kasutasime Rannamõisa kalkunikintsuliha. Toidu kõrvale pakkusime Cono Sur Bicicleta Pinot Noir punaveini.

Kolmandaks käiguks oli meie uus suvine lemmiksupp, mis valmib loetud minutitega – kurgi-avokaadosupp rasvavaba, kuid valgurikka Skyriga. Supi kõrvale ampsasime meie gurmeekooli osalejate poolt valmistatud maisitortiljasid.

 

Skyrist sai valmis ka imemaitsev ja pisut hapukas jäätis, mida serveeriti koos tapioca-pärlide ja värskete marjadega.  

Menüü lõppakord kuulus granadilli-Skyri koogile, mille peamine komponent oli loomulikult Skyr.

 

Vaata pilte galeriist.
Kõik retseptid leiad Buduaari maikuu ajakirjast.

Täname koostööpartnereid.