Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI JA SÕPRADE gurmeekool restoranis Lucca

Buduaar

Maksim Toome

11. juunil kutsus Buduaar toiduhuvilised sõbrad Tabasalu külje all asuvasse restorani Lucca, et ühiselt maitsta Buduaari järgmise ajakirja retseptisoovituste järgi valmistatud toite.

Seekordse Buduaari gurmeekooli road valmisid restoran Lucca peakoka käe all, kes kasutas toitudes Kapten Granti mereande, Maks&Moorits lihatooteid ning Synnove Finden poolt maaletoodavaid itaalia juuste. Tervitusjoogiks pakuti Vana Tallinn Spritzi  ning autojuhte kostitati A Le Coq  alkoholivaba Fassbrausega. Kohvi kõrvale serveeriti Vana Tallinn Cream Coconuti. Toitude retseptid ilmuvad juuli alguses Buduaari ajakirjas. Külalistest olid toitu maitsma kutsutud armastatud muusikud Taavi Immato, Ruslan Trochynski abikaasa Terjega, Gerli Padar elukaaslase Martin Parmasega. Lisaks mitmed teised Buduaari head sõbrannad, teiste seas eksmiss Lilia Kristianson, Kairi Sester ja Kati Ehasoo-Paju. Vaata meeleolukat söögipidu galeriist. [gallery ids="3055920,3055913,3055919,3055914,3055916,3055917,3055935,3055918,3055921,3055922,3055923,3055924,3055926,3055927,3055915,3055928,3055929,3055930,3055925,3055931,3055932,3055933,3055934,3055936,3055937,3055938,3055939,3055940,3055941,3055943,3055944,3055945,3055946,3055947,3055948,3055949,3055950,3055951,3055952,3055910"]