Hea söögi saadik Imre Sooäär: köögis tasub alati olla loominguline

Hea söögi saadik Imre Sooäär: köögis tasub alati olla loominguline

Tõenäoliselt pole olemas inimest, kes ei teaks üht-teist Imre Sooäärest. Ta on praeguse Riigikogu liige ning eelolevate valimiste rahva lemmikkandidaat Tallinnas, Pädaste mõisa peremees, poliitik, suurepäraste oskustega kokk – need on vaid mõned näited, mis seda värvikat isiksust iseloomustavad. Kuid kas teadsite, millal kirjutas see mees on esimese kokaraamatu, mis on olnud kõige eksootilisem söök, mida ta oma elus maitsnud on, või kes on kõige tuntumad inimesed maailmas, kellele ta on süüa valmistanud? Loe ja saa teada!

Tõenäoliselt pole olemas inimest, kes ei teaks üht-teist Imre Sooäärest. Ta on praeguse Riigikogu liige ning eelolevate valimiste rahva lemmikkandidaat Tallinnas, Pädaste mõisa peremees, poliitik, suurepäraste oskustega kokk – need on vaid mõned näited, mis seda värvikat isiksust iseloomustavad. Kuid kas teadsite, millal kirjutas see mees on esimese kokaraamatu, mis on olnud kõige eksootilisem söök, mida ta oma elus maitsnud on, või kes on kõige tuntumad inimesed maailmas, kellele ta on süüa valmistanud? Loe ja saa teada!

Värskest Jamie ajakirjast saab Imre kohta teada nii mõndagi põnevat, mis seni on avalikkuse eest peidus olnud. Kui võib-olla on teile kõrvu jäänud, et ta on oma kätega valmistanud õhtusöögi Taani kuningannale ja Monaco printsile, siis vaevalt te teadsite, et see mees on ka grillitud prussakaid, rohutirtse ja skorpioneid maitsnud. Samuti avaldab hea söögi saadik oma esimese suurema tordivalmistamise ja päris oma esimese kokaraamatu valmimise aja, mis mõlemad leidsid aset enne, kui Imre oli saanud 10aastaseks.

Imre kulinaarsetest seiklustest, lemmiktoitudest ja ebaõnnestumistest köögis loe lähemalt värskest Jamie ajakirjast.