See vürtsikas supp sobib hästi kergemaks söögikorraks. Mahe kookospiim lisab supile kreemisust, paprika aga lisab huvitava magusa nüansi. Vaja läheb: 90g punast sibulat 15g ingverit (võib ka vähem panna) 2 küüslauguküünt praadimiseks oliiviõli 700g porgandit 200ml vett 100g lillkapsast 190g kollast paprikat 400ml kookospiima Maitsestamiseks soola ja kurkumit Valmistamine: Pruunista hakitud sibul, ingver ja küüslauk oliiviõlis. Lisa tükkideks lõigatud porgand ning kollane paprika ja kuumuta natuke potis. Lisa vesi ja lillkapsas ning keeda, kuni köögiviljad on poolpehmed. Lisa kookospiim ja keeda, kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta saumikseriga ja maitseta soola ja soovitud maitseainetega, näiteks kurkumiga. Serveeri ja naudi!
Luisa ja Taavi Rõivas — FOTO: Luisa Rõivas/Instagram Keha ja vaim ON ALLES SAAVUTUS: Luisa Rõivas trenni tegemisega armu ei anna
Kristina Pärtelpoeg — FOTO: Kristina Pärtelpoeg/Instagram Suhted ja seks KRISTINA PÄRTELPOEG läbisaamisest oma eksabikaasaga: on mingid päevad, kus ma lihtsalt …
Brigitte Susanne Hunt — FOTO: Brigitte Susanne Hunt/Instagram Köök ja söök RETSEPT: BRIGITTE SUSANNE HUNDI kalorivaesed pannkoogid valmivad mõne minutiga
Lenna Kuurmaa abikaasaga — FOTO: TV3 Seltskonnauudised “JUST SIIS, kui on vaja asju ajada.” Lenna Kuurmaad tabas ebameeldiv üllatus
— FOTO: Nordenbeauty.ee Sisuturundus Telenägu Anneli Lahe: „Ma tahtsin vaadata, et kas ma nädalaga saan selle seeliku luku kinni! Sain!“
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?