Saatejuht Aveli Jänes: korteri aknalaud on liiga kitsas tubase kasvuhoone rajamiseks

Saatejuht Aveli Jänes: korteri aknalaud on liiga kitsas tubase kasvuhoone rajamiseks

Buduaar uurib alati kaunilt ja säravalt saatejuht Aveli Jäneselt, milline on tema kokkupuude ja suhtumine ökokauppadesse, mis üha enam Eestimaal populaarsust koguvad. “Igapäevaselt ökotooteid ei tarbi, sest nende kättesaadavus tavapoodides on piiratud, samas suhtun neisse ülihästi ja mul on hea meel, et vastava suunitlusega poed selleks olemas on,” räägib Aveli.

Buduaar uurib alati kaunilt ja säravalt saatejuht Aveli Jäneselt, milline on tema kokkupuude ja suhtumine ökokauppadesse, mis üha enam Eestimaal populaarsust koguvad. “Igapäevaselt ökotooteid ei tarbi, sest nende kättesaadavus tavapoodides on piiratud, samas suhtun neisse ülihästi ja mul on hea meel, et vastava suunitlusega poed selleks olemas on,” räägib Aveli.

Ise Aveli poti-põllundusega ei tegele, sest aktiivne elu ja linnakorter seda lihtsalt ei võimalda.  “Ise ei kasvata kahjuks midagi, sest korteri aknalaud on liiga kitsas tubase kasvuhoone rajamiseks.”

Milline on aga kauni naise lemmiksöök? Kas midagi rohelist ja värsket? Peaaegu! Aveli avaldab Buduaarile oma suvise porgandi-tšilli salati retsepti!

“Lemmiktoitu kui sellist ei ole aga hetkel olen vaimustuses porgandi-tšilli salatist! Vaja läheb 3 suuremat porgandit, paar tomatit, pool tšillikauna, laimimahla, sojakastet, kalaõli ja lehtsalatit. Sojakaste, laimimahl ja kalaõli panna vastavalt enda maitse järgi, igaüht umbes 1 tl. Porgand puhastada ja kartulikoorijaga laastudeks lõigata, tomat ja lehtsalat lihtsalt tükeldada.”

 

Autor: Helena-Reet Ennet