Buduaari talvine gurmeekool pakub uueks alanud aastaks teile tõeliselt maitsvate foundant'ide retsepti, mille valmistamine on iseenesest väga lihtne. Retsepti koostas meile Dominic restorani peakokk Allar Oeselg. Mõnusat kokkamist! Buduaari talvine gurmeekool pakub uueks alanud aastaks teile tõeliselt maitsvate foundant'ide retsepti, mille valmistamine on iseenesest väga lihtne. Retsepti koostas meile Dominic restorani peakokk Allar Oeselg. Mõnusat kokkamist! Koostisained: 3 muna 3 spl jahu 300 g Schogetten valget šokolaadi võid vormide määrimiseks Schogetten White Chocolate, 100 g Imehästi sulav Saksa kvaliteediga valge šokolaad. Valmistamine: Vahusta munad tugevaks vahuks. Lisa sõelutud jahu ja sega. Sulata šokolaad veevannil ja seejärel lisa eelnevalt valmistatud massile. Määri vormid võiga, vala segu vormidesse ja küpseta 180 kraadises ahjus umbes 10 minutit. Vormide asemel saab edukalt kasutada väikeseid kuumakindlaid kohvitasse. Joogikooslus: Vala klaasi 4 cl Vana Tallinn Winter Spice likööri, sutsuke pähklisiirupit ja täida klaasi ääreni jõhvikamahlaga
Mihkel Raud kallimaga — FOTO: Mihkel Raud/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: MIHKEL RAUA noor pruut sai sõrme tõeliselt glamuurse sõrmuse
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu “ME PEAME minema poodi uut autot ostma.” Hendrik Terrase ja tema lapseootel abikaasa ostud ei mahtunud autosse ära
Kolmekas — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Kolmekas“ tulistavad huumorikahurid: Uuspõld, Valting, Puurad, Nebel ja Jõekalda!
Kristina Pärtelpoeg — FOTO: Kristina Pärtelpoeg/Instagram Seltskonnauudised “KUI 18 SAIN, lubati mind tuppa teenindajaks.” Foto Kristina Pärtelpoja minevikust rabab jalust
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas