Buduaari GURMEEKOOL vol 3: Imelihtne valge Schogetten fondant’i küpsetis

Buduaari GURMEEKOOL vol 3: Imelihtne valge Schogetten fondant’i küpsetis

Buduaari talvine gurmeekool pakub uueks alanud aastaks teile tõeliselt maitsvate foundant‘ide retsepti, mille valmistamine on iseenesest väga lihtne. Retsepti koostas meile Dominic restorani peakokk Allar Oeselg. Mõnusat kokkamist! 

Buduaari talvine gurmeekool pakub uueks alanud aastaks teile tõeliselt maitsvate foundant‘ide retsepti, mille valmistamine on iseenesest väga lihtne. Retsepti koostas meile Dominic restorani peakokk Allar Oeselg. Mõnusat kokkamist! 

Koostisained:

3 muna

3 spl jahu

300 g Schogetten valget šokolaadi 

võid vormide määrimiseks

 

Schogetten White Chocolate, 100 g

Imehästi sulav Saksa kvaliteediga valge šokolaad.

 

Valmistamine:

Vahusta munad tugevaks vahuks. Lisa sõelutud jahu ja sega. Sulata šokolaad veevannil ja seejärel lisa eelnevalt valmistatud massile. Määri vormid võiga, vala segu vormidesse ja küpseta 180 kraadises ahjus umbes 10 minutit. Vormide asemel saab edukalt kasutada väikeseid kuumakindlaid kohvitasse.

 

 

 

Joogikooslus: Vala klaasi 4 cl Vana Tallinn Winter Spice likööri, sutsuke pähklisiirupit ja täida klaasi ääreni jõhvikamahlaga