Reklaam sulgub sekundi pärast

toidutrendid

Kas ja kui palju me vajame suhkrut?

Uurisime toitumiseksperdi Mai Maseri arvamust suhkru ja magusainete tarbimise kohta. Kas ja kui palju meie organism suhkrut vajab? Kas maiustamisest tuleks täielikult loobuda? Kas magusained on tervisele ikka ohutud? Kõik need küsimused saavad eksperdi poolt vastuse.

Või − laidetud toiduaine on tegelikult omamoodi supertoit

Pere toidulauale jõudvat võid valmistatakse 35-40% rasvasisaldusega rõõsast või hapust koorest. Koor klopitakse ja lõpuks eraldub võimass vedelikust. Keskmises võis sisaldub piimarasva vähemalt 80%. Kuigi teadlased vaidlevad siiani selle üle, kas taluvõi on tervisele kasulik või kahjulik, soovitab Eesti toidunõustaja võid siiski toitudele lisada ja seda mitte peljata.