Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari nädalavahetuse kokteilinauding!

Mojito on üks kõige populaarsemaid kokteile üldse ning palavalt armastatud selliste staaride nagu Brigitte Bardot ja Ernest Hemingway poolt. Moijto valmistamisel tuleks kasutada kindalsti tükijääd, mitte purustatud jääd, sest siis püsib värske maiitse kauem. Vaata kuidas õigesti mojitot valmistada SIIT


Mojito

Vaja läheb:

umbes 30 ml rummi
tükijääd
natuke suhkrusiirupit
mineraalvett
münti
pool laimi

 

Valmistamine:

Uhmerda klaasis münt laimiviiludega ja suhkrusiirupiga. Täida klaas jääga ja vala peale rumm ning mineraalvesi. Sega kergelt pika lusikaga läbi ja naudi kohe! 

 

Päikeselist nädalavahetust!

 

Mirjam Simmer
Kokakunsti toimetaja