Šorbett on alati olnud peen magustoit, mis sobib pidulikule õhtusöögile või banketile. Aga miks mitte seda nautida koos kallimaga külmal sügisõhtul kamina ees? Sorbett on alati olnud peen magustoit, mis sobib pidulikule õhtusöögile või banketile. Aga miks mitte nautida seda koos kallimaga külmal sügisõhtul kamina ees? Šokolaadisorbett Vaja läheb: 200g tumedat šokolaadi250g tuhksuhkrut Valmistamine: Sulata tükeldatud šokolaad vesivannil, vaevu keevas vees. Lase jahtuda. Tõsta 5dl vett keskmisele tulele, lisa suhkur ning sega kuni see on sulanud. Lisa sulatatud šokolaad, sega ühtlaseks ja lase külmkapis täielikult jahtuda. Vala segu jäätisemasinasse või tõsta metallkausiga sügavkülma. Kui segu on hakanud tahenema, vahusta see mikseriga või käsitsi. Korda sama protseduuri mitu korda nelja tunni jooksul. Serveeri jahutatult. Allikas: Kuldne šokolaadiraamat Toredat maitsenaudingut! Mirjam SimmerKokakunsti toimetaja
Madli Vilsar — FOTO: Madli Vilsar/Instagram EKSKLUSIIV Ilu ja mood INGLISMAAL ELAV MADLI VILSAR: tahan prioritiseerida oma tervist
Ingrid Mänd — FOTO: Erakogu Nipinurk KOGEMUSLUGU I Ingrid Mänd: tänu coach`ingule on mu elus toimunud suur areng ja edasiminek
Mihkel Raud kallimaga — FOTO: Mihkel Raud/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: MIHKEL RAUA noor pruut sai sõrme tõeliselt glamuurse sõrmuse
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad