Kevadine gurmeekool vol 3: Olivia kammkarbid mahlase õunaga

7 kommentaari
Kevadine gurmeekool vol 3: Olivia kammkarbid mahlase õunaga

Kevadine Buduaari gurmeekool jätkub õige luksuslikult. Õrnad hõrgud kammkarbid saavad oma maitsestuse mahedamaitselise Oliviarapsiõliga, et mitte varjutada nende omapärast hõrku maitset. Õunade valikul lähtusime mahlasusastmest ja kasutasime Granny Smith õunasorti. Retseptide autor ja meie juhendaja oli Villa Mary peakokk Vladislav Korpusov. 

Kevadine Buduaari gurmeekool jätkub õige luksuslikult. Õrnad kammkarbid saavad oma maitsestuse mahedamaitselise Olivia rapsiõliga, et mitte varjutada nende omapärast hõrku maitset. Õunade valikul lähtusime mahlasusastmest ja kasutasime Granny Smith õunasorti. Retseptide autor ja meie juhendaja oli Villa Mary peakokk Vladislav Korpusov.

 

Olivia kammkarbid mahlase õunaga

8-le

560 g kammkarpe
8 värsket õuna
4 sidrunit
Olivia küpsetusõli

Viiluta õunad ja pane jäävette, millesse on eelnevalt segatud ka sidrunimahl.
Prae pannil õunaääred ja maitsesta.
Maitsesta kammkarbid Olivia küpsetusõli ja soolaga ning põleta leeklambiga. Leeklambi puudumisel võib kammkarpe õrnalt pannil praadida või ahjus küpsetada.

 

 

 

Olivia küpsetusõli

Olivia õli ei jäta toidule kõrvalmaitset, vaid toob välja roogade parimad omadused. Maheda maitsega Olivia rapsiõli täiustab Sinu gurmeetoite.

Maitsvaid gurmeenaudinguid!

Järgmisel reedel leiate siit rubriigist hõrgu kanafilee retsepti.