Kevadine gurmeekool vol 4: Biotta estragonikana

Buduaari kevadise gurmeekooli järgmine retsept on hõrgus köögiviljases kastmes kanafilee. Retsepti autoriks on Villa Mary peakokk Vladislav Korpusov, kes kasutas meie valminud gurmeeroa maitsestamisel põnevaid köögivilja mahlade maitseid ja äärmiselt tervislikku rapsiõli.  

Buduaari kevadise gurmeekooli järgmine retsept on hõrgus köögiviljases kastmes kanafilee. Retsepti autoriks on Villa Mary peakokk Vladislav Korpusov, kes kasutas meie valminud gurmeeroa maitsestamisel põnevaid köögivilja mahlade maitseid ja äärmiselt tervislikku Olivia rapsiõli. 

Biotta estragonikana

4-le
600 g kanafileed
120 g estragoni
200 g nuikapsast
200 g porgandit
200 g juursellerit
400 ml vahukoort
400 ml piima
Olivia küpsetusõli
Biotta sellerijuure mahla
Biotta köögiviljamahla
BioSnaky mungube
suhkrut
soola

Lase piim ja vahukoor potis keema ja lisa estragon ja sool.
Keera kuumus madalamaks, lisa kanafileed ning jäta tunniks ajaks hauduma. 
Valmista ette juurviljad – tükelda ebaühtlaselt porgandid, juurseller ja nuikapsad. Seejärel blanšeeri köögiviljad vee, valge veini äädika, Olivia küpsetusõli, mahlade, suhkru-soola segus. Võta köögiviljad välja, vala natukene piima-vahukoore segu kanafilee potist juurde ja auruta kaste meeldiva konsistentsini.
Aseta köögiviljad taldrikule, kana koos estragoniga peale, vala peale kaste ja serveeri koos BioSnaky mungubadega.

Biotta sellerijuure mahl
Sellerit on hinnatud iidsetest aegadest tänu tema seesmiselt puhastavale toimele. Sellerijuur sisaldab rikkalikult eeterlikke õlisid ja kaaliumit.
Biotta köögiviljakokteil 
See tasakaalustatud segu sisaldab vajalikus koguses kõiki inimorganismile eluliselt olulisi aineid, mida organism paastumise ajal vajab. Annab sulle rohkelt energiat kogu päevaks.
BioSnacky Mungoad – seemned idandamiseks
Mungoa idandid on suurepärased vitamiinide ja mineraalainete allikad, et tagada tervislik ja tasakaalustatud menüü.

 

 

Olivia küpsetusõli

Olivia rapsiõli on pressitud rapsiseemnetest, kemikaale kasutamata.
Tehases läbib rapsiseeme põhjaliku kontrolli ning seejärel valmib puhas, helekollane, meeldiva lõhna ja maitsega rapsiõli. Kodumaine õli jõuab kiiresti ja värskena Sinu toidulauale.

 

Meeldivat kokkamist!

Järgmisel reedel avaldame suussulava desserdi retsepti!